Πάνε για το πρώτο βήμα στους ομίλους Ομόνοια και Ανόρθωση-Τα πλάνα των κόουτς

Έτοιμες για το πρώτο τους βήμα στην παρθενική τους εμφάνιση της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, UEFA Conference League, είναι Ομόνοια και Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική των ομίλων. Οι πράσινοι, που βρίσκονται στο Καζακστάν, τίθενται αντιμέτωποι με την Καϊράτ Αλμάτι στις 17:30, ενώ η Ανόρθωσης Αμμοχώστου, υποδέχεται την Παρτιζάν Βελιγραδίου στο ΓΣΠ, έχοντας στο πλευρό της γύρω στους 5.000 φίλους της Κυρίας. 

Οι πράσινοι, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα θέσει και τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αναντίρρητα, η Καϊράτ Αλαμάτι, δεν είναι οποιαδήποτε τυχαία ομάδα, ωστόσο η νίκη της Ομόνοιας θα αποτελέσει σπουδαία επιτυχία, σε συνδυασμό με τις 500.000 ευρώ που θα καρπωθεί με το τρίποντο της. 

Εκτός πλάνων του Χένινγκ Μπεργκ, βρίσκονται οι Κούσουλος, Μποτεάκ και Ντίσκερουντ, αλλά και ο Τσέποβιτς που δεν ταξίδεψε με την αποστολή στο Καζακστάν. Αναμφισβήτητα, ο Νορβηγός κόουτς, δεν είναι πλήρως ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στην Αρένα και πρέπει να βρει τον τρόπο ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο Καζακστάν. Στα της ενδεκάδας, οι Γιούστε και Παναγιώτου είναι οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, όπως επίσης και οι Κακουλλής, Παπουλής και Ατιέμγουεν.

Από την άλλη στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ο Τιμούρ Κετσπάγια, ετοιμάζει τα δικά του πλάνα για την πρεμιέρα της ομάδας της Αμμοχώστου στους ομίλους, στο στάδιο της πρωτεύουσας. Ο Γεωργιανός τεχνικός, στο επικείμενο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρης Χριστοφή και Χοβχάνες Αμπαρτζουμιάν.

Η Κυρία, γνωρίζει ότι απέναντί της δεν έχει οποιαδήποτε τυχαία ομάδα, καθώς η Παρτιζάν, φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της χώρας της, καθώς μετρά εφτά διαδοχικές νίκες, έχοντας ένα τρομερό αήττητο. 

Πάντως, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα, ο Τιμούρ Κετσπάγια, υπογράμμισε ότι «το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι μόνο ζημιά. Από αυτή τη διοργάνωση παίρνεις λεφτά. Μπορούμε να διεκδικήσουμε να περάσουμε παραπέρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε». Ενώ, για την Παρτιζάν απάντησε ότι, «είναι ομάδα γεμάτη έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτούς το πιο μεγάλο παιχνίδι είναι με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας διευκολύνουν. Έχουν παίκτες που έπαιξαν σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο».

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών