«Θα έπαιρνα τηλέφωνο τον Τιμούρ... Είναι γελοίο αυτό που είπε»

Στις κατηγορίες του Τιμούρ Κετσπάγια, κλήθηκε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος τις χαρακτήρισε «γελοίες», ξεκαθαρίζοντας τη θέση του. Μιλώντας στο Super Sport ο κ. Μιχαηλίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα αποψινά ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας.

Για την Ομόνοια και Ανόρθωση που παίζουν απόψε στο Conference League: «Εγώ πιστεύω και στις δύο ομάδες μας ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα τους στο πρωτάθλημα. Είναι εντελώς διαφορετικό, έχουν άλλο κίνητρο τα ευρωπαϊκά «σαλόνια». Έχουν τις δυνατότητες, το υλικό, τους προπονητές και την ικανότητα να πάρουν αποτελέσματα. Θα πρέπει να δούμε και τους αντιπάλους όμως. Μπορεί να έχει κάποιος καλή ομάδα, όμως ο άλλος να έχει καλύτερη ομάδα».

Για την ανακοίνωση της δημιουργίας γηπέδου στίβου: «Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν από τις αρχικές μου σκέψεις. Μετά όμως ήρθε η πανδημία και αποπροσανατολιστήκαμε. Τώρα το αποφασίσαμε και προχωράμε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο οργανισμός υποτιμά ή θα υποβαθμίσει την αξία των γυμναστικών συλλόγων. Οι σύλλογοι θα συνεχίσουν να προπονούν τους αθλητές τους».

«Στο αθλητικό κέντρο θα μαζεύονται εθνικές, θα φιλοξενεί ξένους αθλητές για προετοιμασία. Θα υπάρχουν ξενώνες και παράλληλα είναι στο μυαλό μας η δημιουργία ενός κλειστού σταδίου στίβου. Δεν έχουμε στην Κύπρο και οι αθλητές μας ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Θα έρθουν εμπειρογνώμονες, θα γίνει σχέδιο, θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία ων γυμναστικών συλλόγων κλπ».

«Η γη θα είναι μεταξύ Λευκωσίας και Λεμεσού για να είναι κάπου στο κέντρο και να βολεύει όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το σκεπτικό, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν είμαστε ανοιχτοί σε άλλες ιδέες και σκέψεις. Δεν έχουμε πάντως τη νοοτροπία να εγκαινιάσουμε εμείς το αθλητικό κέντρο επειδή εμείς είχαμε την ιδέα».

Για τις τοποθετήσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για τα γηπεδικά: «Θα τον έπαιρνα τηλέφωνο τον Τιμούρ, έψαξα το θέμα. Καταρχάς είναι γελοίο αυτό με το νερό το απλήρωτο. Το νερό είναι καλά πληρωμένο. Μιλήσαμε στην ομοσπονδία και υπάρχει προκήρυξη για αυτό το θέμα, ο κανονισμός προνοεί να ποτίζεται. Η Δόξα έπρεπε να αποφασίσει αν θα έκανε δεκτό το αίτημα της Ανόρθωσης και δεν δέχθηκε να ποτίσει το γήπεδο».

«Όταν έπαιζε η Ανόρθωση έτρεχαν όλοι να φροντίσουν τις εγκαταστάσεις για να μην κάνει παράπονο ο Τιμούρ».

Για το θέμα αναβάθμισης εγκαταστάσεων: «Δεν μπορούμε με μαγικό ραβδί και χωρίς λεφτά να τα αναβαθμίσουμε όλα αυτά. Πονάει η ψυχή μου που τα βλέπω παραμελημένα. Στον προϋπολογισμό του 2022 βάλαμε το Παφιακό και μετά της Λάρνακας. Αν έχουμε τα λεφτά θα τα κάνουμε όλα μαζί. Βλέπουμε καθημερινά Σωματεία ομίλους κλπ. Θέλουμε κολυμβητήρια, γήπεδα, κλειστά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ. Η οικοδομή είναι το νούμερο 1. Είναι οικονομικό το θέμα. Πέσαμε και σε οικονομικές κρίσεις οι οποίες μας «πλήγωσαν». 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών