LIVE: Για το διπλό στο Καζακστάν στην πρεμιέρα της η Ομόνοια

Την Καϊράτ θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια, στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League και στο στρατόπεδο των πρασίνων επιθυμούν να μπουν με το δεξί στη νέα διοργάνωση. 

Το τριφύλλι προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον άπαντες στρέφουν τα βλέμματα στο σημερινό παιχνίδι. 

Παράλληλα, στον όμιλο της Ομόνοιας, συμμετέχουν επίσης η Καραμπάχ και η Βασιλεία, οι οποίες θα αναμετρηθούν απόψε στις 19:45 στο Μπακού.

Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, με το οποίο θα θέσουν γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

-Δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι είχαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Φαμπιάνο. 

-Στο 10' η Καϊράτ κέρδισε κόρνερ και έπειτα από κεφαλιά του Κάντε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκόμεθ επιχείρησε να σκοράρει απευθείας από το κόρνερ, ωστόσο ο Ποκατίλοφ τον σταμάτησε. 

-H καλύτερη στιγμή της Ομόνοιας στον αγώνα, ήρθε στο 17΄της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Λέζιακς από τα αριστερά ο Ψάλτης, βρέθηκε σε καλό σημείο, και έπιασε με τη μια ένα δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα κόντρα και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καϊράτ (Κουρμπάν Μπερντίεφ): Ποκατίλοφ, Ντούκαλιτς, Άλοπ, Μπάγκνακ, Μικάνοβιτς, Χονγκανισιάν, Πολιάκοφ, Άλβες, Κόσοβιτς, Κάντε, Λαβ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Ψάλτης, Λαγκ, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ, Παπουλής (Ζαχαρίου), Ατιέμγουεν, Κακουλλής.

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό