Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μπεργκ: Είμαι περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος

  16/09/2021 20:08
Μπεργκ: Είμαι περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος

Μπεργκ: Είμαι περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος

  16/09/2021 20:08

Περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καϊράτ.

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε ότι «ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, ήμασταν εντάξει. Είχαμε καλό έλεγχο ανασταλτικά και μπορέσαμε να φτιάξουμε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Θα ήταν ωραίο να σκοράρουμε. Αυτό είναι το επόμενο βήμα για εμάς, να μπορέσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια σαν αυτό. Αλλά είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια, την εμφάνιση και τη νοοτροπία των παικτών μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είμαι περισσότερο χαρούμενος παρά λυπημένος. Είναι καλό αποτέλεσμα. Επίσης είχαμε νέους παίκτες σήμερα στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ατιέμγουεν ξεκίνησε για πρώτη φορά, βγήκε μόνο επειδή δεν είναι έτοιμος ακόμη να παίξει περισσότερο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ήταν πολύ σημαντικό για αυτόν να ξεκινήσει και τα πήγε καλά. Ο Ζαχαρίου μπήκε και ήταν καλό για αυτόν. Ο Κακουλλής έπαιξε 90′ και ήταν απειλή, με λίγη περισσότερη εμπειρία μπορούσε να είχε περισσότερες ευκαιρίες και ίσως να σκοράρει».

Για την εμφάνιση των Γιούστε, Παναγιώτου και Μπασιρού ο Νορβηγός τεχνικός είπε ότι «νομίζω έπαιξαν τον ρόλο τους στην εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε διαφορετικά σήμερα, το κάναμε παλαιότερα αλλά όχι πρόσφατα. Ο Γιούστε νομίζω ήταν συμπαγής και καλός στο κέντρο της άμυνας, ήταν καλός στις μονομαχίες, διάβαζε σωστά τις καταστάσεις και ήταν σωστός με την μπάλα. Ο Νικόλας επίσης έκανε καλό παιχνίδι, μαζί με τον Λανγκ. Ο Μπασιρού είναι καλός παίκτης, είχε μια φυσιολογική εμφάνιση, άρα καλή εμφάνιση».

Τέλος, για το παιχνίδι στο ΓΣΠ και το ότι η Ομόνοια θα έχει τους οπαδούς της ο κόουτς των πρασίνων είπε ότι «πάντα είμαστε χαρούμενοι να έχουμε τους οπαδούς μας. Δίνουν στους παίκτες ενέργεια, αδρεναλίνη και αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας