Τα κλειδιά, η πρόβλεψη και το μήνυμα του Μπεργκ στους Ομονοιάτες

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας για το παιχνίδι με τη Δόξα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κόουτς αναφέρθηκε στα κλειδιά για τη νίκη, το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, στο αγώνα της Ευρώπης με την Καϊράτ και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα. Πώς το περιμένετε;

«Περιμένουμε ένα κανονικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Θα είναι δύσκολος αγώνας όπως είναι όλοι. Η Δόξα είχε μία πολύ καλή αρχή στη σεζόν με την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ και τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση. Όμως παίζουμε στην έδρα μας, την Πέμπτη είχαμε καλή παρουσία κόντρα στην Καϊράτ και περιμένουμε πως και πως τον αγώνα».

Όπως έχετε πει, η Δόξα είχε δύο πολύ καλά αποτελέσματα με την ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;

«Τα κλειδιά είναι τα ίδια όπως σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά, ποιοτικοί στην επίθεση και να έχουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας».

Έχουμε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα ενώπιόν μας με πολλά παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τι πιστεύετε για το γεγονός αυτό;

«Αυτό είναι κάτι καλό και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει όταν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια δεν είναι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όπως πέρσι. Έχουμε ένα ρόστερ όπου υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά».

Ποια θετικά κρατάτε από το παιχνίδι απέναντι στην Καϊράτ και αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε;

«Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι ικανοποιημένος διότι ήμασταν συμπαγείς αμυντικά, ελέγξαμε το παιχνίδι και στην επίθεση φτιάξαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι διαφορετικό. Την Πέμπτη αγωνιστήκαμε εκτός εδρας στην Ευρώπη και τη Δευτέρα εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικοί αγώνες».

Ο κόσμος περιμένει πώς και πώς για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος. Ποιοι είναι το μήνυμα σας;

«Ανυπομονούμε και εμείς για να τους συναντήσουμε ξανά. Αγωνιστήκαμε και στα παιχνίδια της Ευρώπης με κόσμο, έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Όμως, μας έχουν λείψει, τους θέλουμε δίπλα μας. Για να στηρίξουν τους παίκτες, να τους δώσουν, ενέργεια, κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Όταν είμαστε όλοι μαζί τα πράγματα είναι καλύτερα».

Δειτε Επισης

AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής στο Nations League-Πρώτος αντίπαλος η Λιθουανία
Μακρίδης: Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γενναία, έβγαλαν αντίδραση και τους αξίζουν συγχαρητήρια