Η ατάκα του Φανούριου για τη διαιτησία με τον ΑΠΟΕΛ

Την προσωπική του εκτίμηση για το αποτέλεσμα αλλά και τα όσα έλαβαν χώρα στο Τσίρειο Στάδιο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, παρέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. 

Για τη διαιτησία, ο Φανούριος Κωνσταντίνου, είπε, «δεν μπορώ να εκφραστώ δημοσίως όπως θα έπρεπε. Θα πρέπει να εφαρμόζονται όλοι οι κανονισμοί όπως έγινε και με τον Χάμπο. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η διαιτησία ανταποκρίθηκε θετικά, όμως είναι κάποιες φάσεις που έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά».

«Σίγουρα είναι ένα σημαντικό τρίποντο για μας, το οποίο δίνει συνέχεια στη βελτίωση της ομάδας στο αγωνιστικό επίπεδο και κάτι που βοηθά στο κτίσιμο μιας καινούργιας ομάδας. Σίγουρα δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τίποτα και έχουμε επικεντρωθεί ήδη στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγή, το ντέρμπι της πόλης και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για την ανατροπή του σκορ και τον χαρακτήρα που δείχνει ο Απόλλων: «Ο Απόλλων και στα τρία παιχνίδια ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Αντιλαμβάνεστε ότι ο χαρακτήρας που διαμορφώνει η ομάδα μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό κέρδος. Να αισθανόμαστε ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε όμως αρκετά να βελτιώσουμε, παραμένουμε ταπεινοί, στο πλάνο που διεκπεραιώνεται σκαλί – σκαλί με το να έρχονται και τα αποτελέσματα, το έργο γίνεται πιο εύκολο. Έχουμε γίνει πολύ νωρίς ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μας χαροποιεί επίσης η παρουσία του κόσμου, υπάρχει τρομερή συσπείρωση.

Ο κόσμος πάντοτε είναι εκεί. Το είπαμε πολλές φορές ότι η ίδια ομάδα είναι ο κόσμος της. Κερδίσαμε ένα μεγάλο ντέρμπι έχοντας βασικούς πολλούς Κύπριους παίκτες. Αγωνίστηκε και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, ο οποίος έρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας».

Για την απόδοση του Απόλλωνα: «Σίγουρα ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως τίποτα δεν τελείωσε, ούτε για μας ούτε για το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν τα απρόβλεπτα, θέλουμε όμως να παραμείνει κοντά ο κόσμος. Θέλουμε μέσα από τις επιτυχίες αυτές να δώσουμε υπερηφάνεια στον κόσμο».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ που κερδίζει τους οπαδούς: «Ο ίδιος έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία να ανταμείβει όσους προσπαθούν. Έχει κάνει ένα κλίμα συναγωνισμού, κάτι που βοηθά στο να έχουμε ομαδικό πνεύμα. Έχουμε αποκτήσει κάποια στοιχεία που όσοι ήμασταν κοντά στην ομάδα, περιμέναμε ότι θα μας έπαιρνε περισσότερο χρόνο. Έχει δημιουργήσει ένα γκρουπ ατόμων που κάθε μέρα δουλεύουν για να γίνουν καλύτεροι».

Για τα περιθώρια βελτίωσης: «Εννοείται ότι ο Απόλλωνας έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης και θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Έχουμε αλλάξει ολοκληρωτικά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και αυτό εμπεριέχει και εμπεριείχε σοβαρό ρίσκο. Χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για τον Ζράντι: «Ο Απόλλων έχει την ικανότητα να φέρνει μεγάλους ποδοσφαιριστές και οι οποίοι μέσω της ομάδας εξελίσσονται και αποκτούν μεταπωλητική αξία. Πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν εντύπωση για το τι μπορούν να κάνουν».

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ
Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Άλφαμεγα-Ανακοίνωσε sold out o Απόλλωνας