Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η παραδοχή του Μπεργκ και τα συγχαρητήρια στον Ντούρις

  20/09/2021 22:18
Η παραδοχή του Μπεργκ και τα συγχαρητήρια στον Ντούρις

Η παραδοχή του Μπεργκ και τα συγχαρητήρια στον Ντούρις

  20/09/2021 22:18

Στην παραδοχή πως η ομάδα του δεν ήταν όπως θα την ήθελε μέσα γήπεδο, προχώρησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το πέρας της ανατροπής νίκης επί της Δόξας. 

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά που κερδίσαμε με αυτόν τον τρόπο και αφού παίζαμε με δέκα παίκτες. Δεν τα βάλαμε κάτω, πιέσαμε, παλέψαμε και τα καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δραματικό, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής και πρόσθεσε. Είναι πολύ ωραίο που κερδίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ντούρις για το κουράγιο του, ήταν πολύ κρίσιμο το γκολ που πέτυχε. Είχε την ποιότητα και την αποφασιστικότητα να σκοράρει, ήταν ένα καθοριστικό γκολ για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και το άξιζε πάρα πολύ. Ο Λέζιακς σκόραρε το νικητήριο γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν το θέλεις, όταν το πιστεύεις και παλεύεις, γίνεται. Δεν ήταν εύκολο για μας, μετά το παιχνίδι της Πέμπτης».

Στη συνέχεια ο Χένινγκ Μπεργκ πρόσθεσε ότι «η Δόξα κέρδισε την Ανόρθωση την περασμένη εβδομάδα και ήρθε ισοπαλία με την ΑΕΚ που μας κέρδισε. Δεν μπορείς να την υποτιμάς. Συμφωνώ πως δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε και τώρα που έχουμε χρόνο για αποκατάσταση και ελπίζουμε πως θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη εβδομάδα, αλλά ακόμη και αυτό δεν εγγυάται τη νίκη. Αυτό που κρατάω είναι πως επιστρέψαμε, παλέψαμε και κερδίσαμε. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ. Η φάση του Κακουλλή ήταν τοπ ποιότητας που κέρδισε τη μπάλα εκεί. Το πέναλτι που σκόραρε ο Ντούρις δεν ήταν εύκολο. Είχε μεγάλη πίεση και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Στη συνέχεια πιέσαμε για τη νίκη γιατί δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία και το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ ωραίο που απόλαυσαν όλοι όσοι αγαπούν την Ομόνοια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας