Εγκλωβίστηκε στο πλάνο της Δόξας η Ομόνοια, όμως είχε... ʼγιο τον Λέζιακς

Νίκη δια πυρός και σιδήρου κατάφερε να πάρει η Ομόνοια, στο φινάλε του αγώνα κόντρα στη μαχητική Δόξα, σε ένα αγώνα που τα είχε όλα.

Ακυρωθέν γκολ, VAR, κόκκινες, τραυματισμούς, πέναλτι και στο τέλος γκολ. Ένα γκολ από τα πόδια του Λέζιακς, το οποίο χάρισε στους πράσινους τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Τσέχος αριστερός οπισθοφύλακας, με το γκολ στο 97' του αγώνα, χάρισε στο τριφύλλι τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο. 

Είναι γεγονός, αφού το παραδέχθηκε και ο ίδιος Μπεργκ, ότι η Ομόνοια δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι. Ωστόσο, η θέληση αλλά και ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες για να φύγουν από το παιχνίδι με τη νίκη, τους οδήγησε στην ανατροπή.

Εξάλλου, πάντα στο τέλος, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα αποτέλεσμα, που με τον τρόπο που ήρθε, θα προσθέσει ψυχολογία στους παίκτες της Ομόνοιας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ εγκλωβίστηκε στο αμυντικογενές πλάνο της Δόξας και αυτό αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο.  

Η ομάδα της Κατωκοπιάς πήγε αποφασισμένη στο ΓΣΠ για να κάνει τη ζημιά και στο τέλος της ημέρας, έφυγε χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Παράλληλα, είναι η αλήθεια πως η Ομόνοια με την εμφάνιση της δεν άξιζε τη νίκη και πως η προσφυγική ομάδα αδικήθηκε από το τελικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, αυτό που μπορεί να κρατήσει ο Μπεργκ από το παιχνίδι, είναι η θέληση και το πείσμα των ποδοσφαιριστών του να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Ταυτόχρονα, όμως, καλείται να βρει το τι πήγε λάθος και να το διορθώσει.

Είναι γεγονός, πως η ομάδα της Λευκωσίας είχε ένα μακρύ ταξίδι στο Καζακστάν, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, από τη στιγμή που ο Νορβηγός τεχνικός προχώρησε σε ορισμένες αλαλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Τέλος, άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» καλούνται να αφήσουν πίσω τέτοιες εμφανίσεις και να στρέψουν την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο, το οποίο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αφού για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως πλέον δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια