«Όλα τα 'χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε...»-Η επόμενη μέρα στον ΑΠΟΕΛ

Δύσκολη, ανυπόφορη και προβληματική είναι η επόμενη μέρα στον Αρχάγγελο... Άπαντες στις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων, μετά την εφιαλτική ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι προβληματισμένοι. Ο απολογισμός με τρεις ήττες σε τρία συνολικά παιχνίδια και τα επτά γκολ κατά και ένα υπέρ, καταδεικνύουν και το μέγεθος της τραγικής κατάστασης στον ΑΠΟΕΛ... 

Τηνώρα ωστόσο που ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Σωφρόνης Αυγουστή, καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια και ψάχνει τις λύσεις που θα ορθοποδήσει ομάδα του, οι τραυματισμοί έρχονται να του δημιουργήσουν νέους πονοκέφαλους.

Ο Ράφαελ Σάντος, είναι ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα στερηθεί για τις επόμενες έξι βδομάδες ο Κύπριος κόουτς, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού, υπέστη κάταγμα κνήμης και ρήξη έσω μηνίσκου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γαλαζοκιτρίνων, θα εκτιμηθεί το επόμενο διάστημα το ενδεχόμενο αρθροσκόπησης στον ποδοσφαιριστή. 

Από την άλλη, ο τραυματισμός του Κβιλιτάια στο Τσίρειο ήταν αυτός που άγχωσε την ομάδα, καθώς αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον Σταύρο Γεωργίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γεωργιανός ένιωσε ενοχλήσεις και όπως φαίνεται θα είναι στη διάθεση του προπονητή του στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Όσο αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα αύριο, ο Κβιλιτάια θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. 

Πάντως, μετά την ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα, οι φίλοι των γαλαζοκίτρινων είναι... έξω φρενών και εξαπολύουν πυρά κατά πάντων, με τον ισχυρό άνδρας της ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, να είναι αυτός που δέχεται τα περισσότερα πυρά, για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ. 

Οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκίτρινων το καλοκαίρι, ήταν και αυτές που κέρδισαν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, η αρνητική εικόνα που βγάζει σήμερα η ομάδα, μόνο ικανοποίηση δεν φέρει στον κόσμο, γι' αυτό και πρέπει να βρεθεί άμεσα το... κουμπί που θα αντιστρέψει το κλίμα και ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει στις επιτυχίες που συνήθισε τον κόσμο του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής