Προχώρησε σε καταγγελία η Δόξα-«Υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχει σκοπιμότητα»

Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού προχώρησε η Δόξα, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας να τονίζει ότι στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια υπήρχαν ενδείξεις για χειραγωγημένο αγώνα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, ο Νίκος Κωνσταντίνου «πολύ πιο έντονα τα συναισθήματα. Βλέποντας με ψυχραιμία τις φάσεις, βλέπουμε έντονες παραδοξότητες από το σύνολο της διαιτησίας. Και οι δύο αναλυτές των φάσεων είπαν πως ο παίκτης που ήταν στην φάση του γκολ στον Σαντίκ δεν συμμετείχε, αλλά δόθηκε οφσάιντ. Αν παρεμπόδιζε τον Λέσιακς, τότε ήταν φάουλ και όχι οφσάιντ. Υπάρχει φωτογραφία, επίσης, που η μπάλα πέρασε τη γραμμή και ο παίκτης της Ομόνοιας με το τακουνάκι την σπρώχνει πιο μέσα. Εκείνο που εντοπίζει κάποιος είναι τρομερές αντιφάσεις στις αποφάσεις των διαιτητών. Γιατί δεν είδε το VAR πριν πάρει την οριστική του απόφαση στο πέναλτι; Είναι ξεκάθαρο πως ο Κακουλλής κάνει παράβαση στον Σισκόφσκι. Τον βρήκε στο γόνατο και τον πατάει στο πόδι, με σκοπό να πάρει την μπάλα».

Όσον αφορά την καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού ο αντιπρόεδρος της Δόξας είπε ότι «κάναμε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού για το αν ήταν χειραγωγημένος ο χθεσινός αγώνας. Υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχει σκοπιμότητα. Η καταγγελία έχει πάει εκεί. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Όση λογική και ανεκτικότητα να δείξουμε πως ήταν ανθρώπινα τα λάθη, δυστυχώς δεν ήταν ανθρώπινα. Γιατί δεν πήγε στο VAR να δει την φάση του πέναλτι; Υπάρχουν διαιτητές που πρέπει να σταματήσουν να σφυρίζουν στα γήπεδά μας, υπάρχει ανομοιομορφία στα σφυρίγματα. Δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τη διαιτησία, αλλά ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται να βάζουμε 4 γκολ και να χάνουμε. Αυτό είναι παράδοξο. Ήταν πολύ περισσότερες οι κακές στιγμές της διαιτησίας χθες, έχουμε πρόβλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεσπάθωσε ο Καραβίδας-«Αν δεν ήταν χειραγωγημένο, να πάνε όλοι σπίτι τους»

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου