Το πρόβλημα στην ανάπτυξη για την Ανόρθωση και το καμπανάκι σε Τιμούρ

Πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης διαπιστώνει πως υπάρχει στην Ανόρθωση ο παλαίμαχος άσος της Κυρίας, Νίκος Παναγιώτου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, μετά τη δραματική, όπως εξελίχθηκε, νίκη επί του Εθνικού, ανέφερε ότι «το πρώτο ζητούμενο φέτος ήταν οι όμιλοι και το έκανε. Ήρθε ξανά η περηφάνεια του κόσμου, ήρθαν και λεφτά. Πλέον είναι θέμα διαχείρισης πρωταθλήματος και Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα πρέπει να παίρνεις το ζητούμενο ακόμα και αν δεν είσαι καλός στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έγινε και χθες. Αν έχει απώλειες τώρα ίσως της στερήσουν το στόχο του Champions League. Η πραγματικότητα λέει πως η Ανόρθωση ήταν πολύ τυχερή που κέρδισε χθες. Είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Αραγιούρι, τον Ρισβάνη αλλά και τον Λόρια. Ο Εθνικός έβρισκε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Ήταν ένα καμπανάκι το χθεσινό αλλά η ομάδα έφθασε στο ζητούμενο και πήρε τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Η τρομερή σύμπτωση πίσω από τους τέσσερις κεραυνούς του Αρτυματά

Για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της, πρόσθεσε ότι «μπορεί να είναι θέμα κούρασης αλλά και το γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί που στοιχίζουν στην ομάδα. Η Ανόρθωση έχασε την σβελτάδα και τη δημιουργικότητα της σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Ραπίντ και Μπερ Σεβά. Αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση είναι προβλέψιμη και κάπου έχει πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης και σίγουρα θα το δουλέψει ο Τιμούρ».

Τέλος, για τον Αρτυματά ο Νίκος Παναγιώτου ανέφερε ότι «είναι αναντικατάστατος ποδοσφαιριστής. Βοηθά πλέον και μπροστά. Σκοράρει και δίνει βαθμούς. Θεωρώ πως χρειάζεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής εκεί για να βοηθά τον Αρτυματά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Να γίνει ένα φρεσκάρισμα, είδαμε ανομοιομορφίες που καθορίζουν αποτελέσματα»

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι