Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισαν τα όργανα να VAR(άνε) και είμαστε ακόμα στην αρχή...

  22/09/2021 14:16
Άρχισαν τα όργανα να VAR(άνε) και είμαστε ακόμα στην αρχή...

Άρχισαν τα όργανα να VAR(άνε) και είμαστε ακόμα στην αρχή...

  22/09/2021 14:16

Την άμεση κάθοδο ξένων διαιτητών αποκλειστικά για το VAR, από τα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος, ζητά η ΑΕΛ. 

Η ομάδα της Λεμεσού, απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ, από την οποία ζητά τόσο από την Ομοσπονδία, όσο και από την επιτροπή διαιτησίας την κάθοδο ξένων ρεφ. 

Η ΑΕΛ ζητά να γίνει αυτό άμεσα, σε μια προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη τα οποία είδαμε από Κύπριους διαιτητές, στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη επιστολή που αποστέλλεται από τη λεμεσιανή ομάδα, καθώς απέστειλε επιστολή για το συγκεκριμένο θέμα και τον προηγούμενο μήνα, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει οποιαδήποτε απάντηση από την ΚΟΠ.

Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, πέραν από την κάθοδο ξένων διαιτητών, ζήτησε και από την ΚΟΠ να μάθει κατά πόσο έχει εξεταστεί το αίτημά της, αναφορικά για την άμεση παύση του Λεόντιου Τράττου, κάτι το οποίο είχε ζητήσει στο παρελθόν.

Σημειώνεται πως, η επιστολή της ΑΕΛ κοινοποιήθηκε και στις υπόλοιπες ομάδες, σε μια προσπάθεια να έχει σύμμαχους σε αυτό το αίτημα της.

Mετά τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Φελλά, στην αναμέτρηση Ομόνοια-Δόξα, το βράδυ της Δευτέρας, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις από Δόξα, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΛ. 

Είναι γεγονός, πως είμαστε ακόμα στην αρχή και συγκεκριμένα μόλις στην τρίτη αγωνιστική και σχεδόν οι μισές ομάδες, έχουν παράπονα από τη διαιτησία και το VAR. Κάτι που αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι έχουμε θέματα. Θέματα, τα οποία δεν πρέπει να ψάξουμε να βρούμε ποιοι έχουν την ευθύνη, αλλά το πώς θα διορθωθούν άμεσα, προτού τα πράγματα να γίνουν ακόμη χειρότερα. 

Η Δόξα, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις, προχώρησε σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αναφορικά για το αν υπήρξε το ενδεχόμενο χειραγώγησης του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ΑΠΟΕΛ απέστειλε χθες επιστολή στην ΚΟΠ, μέσω της οποίας ζητούσε την άμεση διαγραφή τόσο των διαιτητών, όσο και του παρατηρητή του αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα, ενώ νωρίτερα, ο Απόλλωνας ζήτησε την άμεση παύση του διαιτητή, Γιώργου Νικολάου, ο οποίος στον αγώνα του ΓΣΠ ήταν στο VAR. 

Επιπλέον, μετά τη δεύτερη αγωνιστική τα παράπονα για διαιτητικά λάθη, είχαμε και από την Πάφος FC, αλλά και από τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη. 

Τέλος, μετά από όλα αυτές τις επιστολές και τις διαμαρτυρίες, η ΚΟΠ ζήτησε, μέσω ανακοίνωσης της, από τα σωματεία να σταματήσουν τις αναφορές στη διαιτησία, χωρίς να τοποθετηθεί σχετικά με οποιαδήποτε αίτημα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας