Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Όταν η Ομόνοια κατακρεουργείτο δεν είδα κάποιον να ασχολείται...»

  23/09/2021 12:53
«Όταν η Ομόνοια κατακρεουργείτο δεν είδα κάποιον να ασχολείται...»

«Όταν η Ομόνοια κατακρεουργείτο δεν είδα κάποιον να ασχολείται...»

  23/09/2021 12:53

Για τις αναφορές στη διαιτησία και το VAR, με το πέρας της τρίτης αγωνιστικής, κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, τόνισε ότι όταν το τριφύλλι στο παρελθόν αδικήθηκε σε μεγάλο βαθμό από λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας, κανένας δεν ασχολείτο. 

«Νομίζω η επίσημη Ομόνοια έχει τοποθετηθεί. Για εμάς είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και θεωρούμε ότι υπάρχει σκοπιμότητα για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Εμείς θέλουμε να κάνουν όλοι το καθήκον τους σωστά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Θέλουμε να κάνουν όλοι το καθήκον τους αμερόληπτα και χωρίς σκοπιμότητες. Παλαιότερα με τα λάθη που γίνονταν αν τα θυμηθούμε, εμείς θα έπρεπε να διαμαρτυρόμαστε για την διαιτησία».

Για τις πολλές διαμαρτυρίες ανέφερε ότι «το ανησυχητικό είναι ότι με τις διαμαρτυρίες που γίνονται θέλουν να πάρουν πίσω τις σωστές αποφάσεις για τα ακυρωθέντα γκολ της Δόξας. Όλοι διαμαρτύρονται για το ότι ο Κακουλλής έκανε φάουλ στον Σισκόφσκι, ενώ ο ίδιος ο τερματοφύλακας της Δόξας δεν διαμαρτυρήθηκε καν. Όταν η Ομόνοια κατακρεουργείτο δεν είδα κάποιον να ασχολείται. Κανένας δεν έκανε κάτι, καμία επιτροπή, καμία ανακοίνωση από ομάδες. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα γίνεται όλο αυτό…».

Για ξένους διαιτητές ο πρόεδρος του σωματείο των πρασίνων είπε πως «δεν θα διορθωθούν τα προβλήματα αν φέρνουμε συνεχώς ξένους διαιτητές. Δεν πρέπει να είναι η μοναδική λύση οι ξένοι. Πρέπει να αναπτυχθούν οι διαιτητές μας. Για να λύσεις αυτό το θέμα με την διαιτησία πρέπει να το αναγνωρίσεις. Όταν εμείς φωνάζαμε για τα λάθη εις βάρος της Ομόνοιας στο παρελθόν μας έλεγαν κλαμένους. Και να έρθουν οι ξένοι διαιτητές όταν υπάρχει οφσάιντ πάλι θα το δίνουν».

Για την φάση του Κακουλλή: «Για την φάση του Κακουλλή πιστεύω δεν ήταν φάουλ. Εγώ δέχομαι την συζήτηση κατά πόσον ήταν φάουλ ή όχι. Εγώ είδα επίσης μία φωτογραφία με την φάση αν πέρασε η μπάλα την γραμμή και αυτό που φαίνεται είναι ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή και ακόμα και αυτό το συζητάνε».

Για την έρευνα του λειτουργού και ποιος θα πάει για κατάθεση, ο Μάριος Αργυρίδης ανέφερε ότι «εμείς έχουμε δώσει και πιο παλιά κάποια στοιχεία αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας