«Φτάσαμε στην κορυφή του παγόβουνου, αυτό που συμβαίνει δεν θα γίνει αποδεκτό»

Για το θέμα της διαιτησίας και το VAR μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος τόνισε πως τα όσα συμβαίνουν στη κυπριακή διαιτησία δεν θα γίνουν αποδεκτά από τους γαλαζοκιτρίνους και πως θα ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι «φτάσαμε στην κορυφή του παγόβουνου. Περιμέναμε σημαντική βελτίωση αλλά τελικά βλέπουμε χειρότερα πράγματα. Πέρσι υπήρχε η δικαιολογία ότι το VAR είναι καινούργιο, αλλά φέτος δεν υπάρχει λογική για αυτά τα λάθη. Υπάρχει και το θέμα προκατάληψης πλέον. Αρκετές ομάδες που πέρσι δεν μιλούσαν φέτος ξέσπασαν και ήταν αναμενόμενο. Όλα αυτά θα τα μεταφέρουμε και εμείς στον υπεύθυνο διαιτησίας και περιμένουμε να δούμε αλλαγές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «να πω ότι δεν πρέπει κάποιοι δημοσιογράφοι να κατακρίνουν τις ανακοινώσεις των ομάδων για την διαιτησία, καθώς για να φτάσουν οι ομάδες σε τέτοιο σημείο πρώτα κάνουν δεκάδες εισηγήσεις χωρίς ανταπόκριση. Όλες οι ομάδες θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου δεν μιλάμε απλά για ένα κακό σφύριγμα. Το τι συμβαίνει στην κυπριακή διαιτησία δεν γίνετε αποδεκτό από το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε την συνάντηση για να ξεκαθαρίσομε την θέση μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δύο παίκτες από κυπριακή ομάδα που έβαλε στο μάτι ο Πετρίδης

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας