«Τι γνωρίζετε εσείς από offside

Ανακοίνωση που σκληρή γλώσσα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, στρέφοντας τα πυρά τους κατά πάντων. 

«Αρχικά θέλουμε να συγχαρούμε τους λεβέντες του παρκέ για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου. Έδωσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και τίμησαν για ακόμα μια φορά το περήφανο τριφύλλι.

Αφού λοιπόν είπατε όλοι τα ωραία σας τώρα θα μιλήσουμε εμείς.

Τι γνωρίζετε εσείς απο αδικίες ρε λαμόγια; Τι γνωρίζετε εσείς από offside με τον ποδοσφαιριστή να είναι καλυμμένος 2 μέτρα; Τι γνωρίζετε εσείς από ποδοσφαιριστές που δέχονται κόκκινες κάρτες επειδή έκαναν κεφαλιά; Τι γνωρίζετε για γήπεδα που ξαφνικά μεγαλώνουν οι γραμμές τους; Τι γνωρίζετε εσείς για 2 κίτρινες κάρτες σε μισό λεπτό; Η μήπως γνωρίζετε για ποδοσφαιριστές σας που κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους στο γήπεδο από υπερβολικές δόσεις; Ιδέα δεν έχετε και για άλλα τόσα!

Περισσότερο αστείοι όμως είναι οι αιώνια μικρομεσαίοι υπαλλήλοι σας, οι αιώνια ικανοποιημένοι 2οι. Που έτρεξαν να τοποθετηθούν για αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ - δοξα. 

Όταν ότι πιο βρώμικο υπήρξε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκει ακόμα συμπαραστάτες τότε και βέβαια δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σε αυτό τον τόπο. Εμείς πάντως να ξέρετε πως είμαστε καλοί άνθρωποι, την 2η θέση δεν την κοστολογούμε, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έρχεται 2ος!

Τα όσα βίωσε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από διαιτησίες δεν τα νιώσατε ούτε στο ελάχιστο ρε αλήτες. Μόνο ντροπή πρέπει να νιώθετε για τέτοιες τοποθετήσεις.

Έρχονται πολύ χειρότερα χρόνια όμως για όλους σας!

Υ.Γ: Όσον αφορά την τοποθέτηση Αμερικάνικης σημαίας στην δυτική κερκίδα. Δεν θα μακρυγορήσουμε για ανθρώπους τόσο ηλίθιους σαν τον συγκεκριμένο, απαιτούμε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να του απαγορεύσει δια παντός την είσοδο του στο γήπεδο. Αυτή η κίνηση προσβάλλει ολόκληρη την ιστορία του σωματείου μας και τέτοιοι τύποι δεν πρέπει να έχουν θέση στην κερκίδα μας».

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια