Τρομερή ατάκα από Καραβίδα-«Αυτά που πέτυχε η Δόξα είναι σαν να και βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ»

Τη δική του άποψη παρέθεσε για όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και την κατάσταση στην ομάδα του, ο ισχυρός άνδρας της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μιλώντας στη Cytavision. 

«Είναι πολύ νωρίς, όμως όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από όλους. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα. Θα δώσουμε την μάχη μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ομάδα και ότι έλεγε ότι φέτος θα είναι η καλύτερη Δόξα: «Εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, που όπως ξέρετε εγώ νυχτοξημερώνομαι στην ομάδα, δεν χάνω προπόνηση ξέρω τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα ασχέτως αν κάποιο προσπαθήσουν να μην μας αφήσουν. Στην Δόξα είμαστε οικογένεια και ένα ή δύο αποτελέσματα δεν θα μας πάρουν από κάτω».

Για τους έξι τραυματίες και το ρόστερ: «Έχω πει από την αρχή ότι δεν στέκομαι σε άτομα. Έχουμε απουσίες αλλά έχουμε ισάξιους παίκτες και καλύτερους που ακόμα δεν παρουσιάσαμε. Αυτή η ομάδα κτίστηκε για να αντέξει σε αυτό το πρωτάθλημα και θα αντέξει».

Αν νιώθει δικαιωμένος: «Δεν είναι νορμάλ αυτό που συμβαίνει στην Δόξα. Σας ρωτώ. Είναι νορμάλ μια ομάδα από ένα κατεχόμενο χωριό δύο χιλιάδων κατοίκων να είναι 10 χρόνια στην α΄ κατηγορία, να φτιάχνει γήπεδο και σωματείο; Η Δόξα είναι μοντέλο. Αυτά που πέτυχε η Δόξα είναι σαν να και βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάποιος θα πει ότι είναι εύκολα όλα αυτά αλλά ας έρθει εδώ να δει το νόστο».

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης