Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Λάθος να νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως με την Ομόνοια»

  25/09/2021 13:41
«Λάθος να νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως με την Ομόνοια»

«Λάθος να νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως με την Ομόνοια»

  25/09/2021 13:41

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, ο οποίος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα, που υπάρχουν, αλλά και για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε πως «θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Σε σχέση με τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, είπε ότι «έχουμε κάποιους παίκτες η παρουσία των οποίων είναι αμφίβολη και κάποιους που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε. Το καλύτερο είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει. Πάντα τους λέω ότι πρέπει να πάμε βήμα με βήμα».

Για τη διαφορά των αγώνων ανάμεσα στην Πάφο και την Ομόνοια σημείωσε ότι «κόντρα στην Πάφο μας πίεσαν και είχαμε πολλές στιγμές που έπρεπε να αμυνθούμε. Δεν είχαμε σε μεγάλα διαστήματα τον έλεγχο. Χάναμε πιο εύκολα την μπάλα και τον έλεγχο και υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε. Θα είναι μεγάλο λάθος, αν νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε και θα πρωταγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως έγινε με την Ομόνοια. Θα πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε ασφαλώς να έχουμε τον έλεγχο των αγώνων, όμως θα υπάρχουν στιγμές που θα δυσκολευτούμε και θα υποφέρουμε».

Όσον αφορά τον Εσπινόσα, είπε ότι «άρχισε προπονήσεις μαζί μας. Δουλεύει σκληρά και θα είναι στη διάθεση μας τη Δευτέρα. Είναι νωρίς για να αγωνιστεί ενενηντάλεπτο, όμως είναι καλό που είναι στη διάθεση μας», ενώ για τον Μικέλ Γκονθάλεθ υπέδειξε πως «εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε στην αυριανή προπόνηση αν θα είναι διαθέσιμος, ή αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για το αν θα είναι ισχυρό όπλο της ΑΕΚ η Αρένα, σημείωσε ότι «το εύχομαι να έχουμε την συμπαράσταση που χρειαζόμαστε. Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας ο κόσμος και το δείχνει. Χρειαζόμαστε αυτή την ατμόσφαιρα. Θα έρθουν στιγμές που θα υποφέρουμε, όμως θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι που επιθυμούν να κερδίζουν και θα κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν το σύλλογο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας