«Λάθος να νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως με την Ομόνοια»

Για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά, ο οποίος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα, που υπάρχουν, αλλά και για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε πως «θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο και ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Σε σχέση με τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, είπε ότι «έχουμε κάποιους παίκτες η παρουσία των οποίων είναι αμφίβολη και κάποιους που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε. Το καλύτερο είναι ότι η ομάδα μεγαλώνει. Πάντα τους λέω ότι πρέπει να πάμε βήμα με βήμα».

Για τη διαφορά των αγώνων ανάμεσα στην Πάφο και την Ομόνοια σημείωσε ότι «κόντρα στην Πάφο μας πίεσαν και είχαμε πολλές στιγμές που έπρεπε να αμυνθούμε. Δεν είχαμε σε μεγάλα διαστήματα τον έλεγχο. Χάναμε πιο εύκολα την μπάλα και τον έλεγχο και υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε. Θα είναι μεγάλο λάθος, αν νομίζουμε ότι θα κυριαρχούμε και θα πρωταγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια όπως έγινε με την Ομόνοια. Θα πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε ασφαλώς να έχουμε τον έλεγχο των αγώνων, όμως θα υπάρχουν στιγμές που θα δυσκολευτούμε και θα υποφέρουμε».

Όσον αφορά τον Εσπινόσα, είπε ότι «άρχισε προπονήσεις μαζί μας. Δουλεύει σκληρά και θα είναι στη διάθεση μας τη Δευτέρα. Είναι νωρίς για να αγωνιστεί ενενηντάλεπτο, όμως είναι καλό που είναι στη διάθεση μας», ενώ για τον Μικέλ Γκονθάλεθ υπέδειξε πως «εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Χρειάζεται χρόνο. Θα δούμε στην αυριανή προπόνηση αν θα είναι διαθέσιμος, ή αν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, για το αν θα είναι ισχυρό όπλο της ΑΕΚ η Αρένα, σημείωσε ότι «το εύχομαι να έχουμε την συμπαράσταση που χρειαζόμαστε. Μέχρι στιγμής είναι μαζί μας ο κόσμος και το δείχνει. Χρειαζόμαστε αυτή την ατμόσφαιρα. Θα έρθουν στιγμές που θα υποφέρουμε, όμως θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι που επιθυμούν να κερδίζουν και θα κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν το σύλλογο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO