Καρφιά Κετσπάγια-«Κάποιοι νομίζουν ότι πετύχαμε τον στόχο μας για φέτος»

Θυμωμένος και απογοητευμένος από την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από τον Άρη, είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπως ανέφερε στη διάσκεψη Τύπου.

Στο αρχικό του σχόλιο έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη και σημείωσε πως «είναι δύσκολο να ξεκινάς το παιχνίδι με 3-0 και να πρέπει να το ανατρέψεις. Είπαμε ότι δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και αυτές οι ομάδες που ήρθαν από τη Β’ Κατηγορία δείχνουν θέληση, τώρα στην αρχή του πρωταθλήματος».

Επισήμανε ακόμα ότι «μέσα σε δέκα λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ και ήταν σαν να μην υπήρχαμε. Είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φάνηκε ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και αν δεν δώσεις τα πάντα δεν θα τα καταφέρεις».

Κληθείς να απαντήσει κατά πόσον είναι θυμωμένος από το δεκάλεπτο που δέχθηκε τρία γκολ η Ανόρθωση ή ικανοποιημένος από το υπόλοιπο παιχνίδι, είπε πως «θυμωμένος είμαι γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία σε πόσα λεπτά χάσαμε. Ομάδα που θέλει πρωτάθλημα δεν γίνεται να αμύνεται έτσι. Κάποιοι νομίζουν ότι πετύχαμε τον στόχο μας για φέτος. Δεν είναι έτσι, χάσαμε δύο από τα τρία παιχνίδια και δεχθήκαμε επτά γκολ, που απέναντι σε άλλες ομάδες δεν το καταφέραμε».

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «έχουμε πολύ καλή ομάδα, αυτό έχουμε δείξει. Ήρθαν νέοι παίκτες, έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη