Ξέσπασε ο Αντωνίου και έριξε καρφιά-«Είπαν πάρα πολλά πράγματα, τώρα δεν μιλάνε...»

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, με το πέρας της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. 

«Απόψε δεν κέρδισε ο καλύτερος. Για μένα η ομάδα μας ήταν πολύ καλή. Αν δεν αποφάσιζε ο διαιτητής να κρίνει το παιχνίδι με την κόκκινη που σε καμία περίπτωση δεν είναι κόκκινη, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Απόλλωνας θα έπαιρνε τη νίκη. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση στο πρωτάθλημα. Είπαν πάρα πολλά πράγματα την περασμένη βδομάδα, τώρα δεν μιλάνε. Εμείς πήγαμε στη Λευκωσία, έγινε ότι έγινε με τον κ.Γιώργο Νικολάου και δεν μιλήσαμε. Ίσως κάποιοι να εκλαμβάνουν κάπως διαφορετικά όλα αυτά τα πράγματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας. 

Η θέση που έχει η ΑΕΛ στον πίνακα και οι βαθμοί, σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τι άξιζε να πάρει η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν πως θα κρίνονται τα παιχνίδια. Είπαμε ότι πρέπει να κατέβουν οι τόνοι αλλά με αυτά που βλέπουν, δυστυχώς δεν είναι εύκολο να κλείσεις το στόμα στον κόσμο. Είναι κρίμα, η ομάδα απόψε ήταν καλύτερη αν και με δέκα παίκτες. Ήμασταν άτυχοι με τα δοκάρια. Θα συνεχίσουμε.

Πως να μην υπάρχει απογοήτευση και εκνευρισμός; Είμαστε άνθρωποι. Δουλεύουμε εφτά φορές τη βδομάδα και βλέπουμε τους κόπους μας να πηγαίνουν στον κάλαθο εξαιτίας κάποιων άλλων. Το είπαμε και την περασμένη βδομάδα ότι η καθένας πρέπει να παίρνει αυτό που του αξίζει στο γήπεδο. Εδώ και δυο βδομάδες δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει και διαμορφώνεται η βαθμολογία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος