Ο λόγος που Αυγουστή έβαλε τον Σόουζα στην επίθεση και απόσυρε τον Μάγκλιτσα

Στην αποχώρηση του Μάγκλιτσα και τη χρησιμοποίηση του Λούκας Σόουζα σε ρόλο επιθετικού αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά τη νίκη επί της ΠΑΕΕΚ.

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε «πολύ δύσκολη νίκη, κρατούμε τους τρεις βαθμούς και το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτά τα παΐδια κρύβουν πολλές παγίδες. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ανόρθωση, ξέρουμε πολύ καλά τι επιφυλάσσουν αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου που πάλεψαν μέχρι τέλους γιατί να μην ξεχνάμε πως υπάρχει πίεση και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή. Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του κόσμου. Αυτά τα παιχνίδια είναι παγίδες, βλέπουμε τι γίνεται αυτή τη χρονιά, το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στην ΠΑΕΕΚ».

Για το τι μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια για να είναι πιο αποτελεσματικό το ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων είπε πως «νομίζω πως μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες μεταφέρθηκε πολύ πίσω. Αν είχαμε δεύτερο φορ θα αγωνιζόμασταν διαφορετικά. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, είχαμε όμως απέναντι μας ένα πολύ καλό τερματοφύλακα».

Για την έξοδο του Μάγκλιτσα και τη χρησιμοποίηση του Σόουζα ως επιθετικός ανέφερε ότι «ο Σόουζα πήγε ως δεύτερος φορ, ξέραμε ότι ο αντίπαλος γέμισε το κουτί και θέλαμε κάποιο που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, ξέραμε ότι αυτή η απόφαση είχε μεγάλο ρίσκο αλλά αυτό ένιωθα και αυτό έκανα. Ο Σόουζα νιώθαμε ότι μπορούσε να μας δώσει αυτό που χρειαζόμασταν, κάτι που έγινε. Στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε τον Κβλιτιάια μαζί μας, έναν φορ που μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα τη φετινή χρονιά. Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχεται διακοπή. Εκεί μπορείς να δουλέψεις με την ομάδα και να αφομοιώσεις κάποια πράγματα. Είχαμε και κύπελλο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θέλαμε, κάτι που θα κάνουμε μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς