Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στοιχεία για ενδοεπικοινωνίες μεταξύ VAR και Φελλά έχει στα χέρια της η Δόξα

  28/09/2021 12:12
Στοιχεία για ενδοεπικοινωνίες μεταξύ VAR και Φελλά έχει στα χέρια της η Δόξα

Στοιχεία για ενδοεπικοινωνίες μεταξύ VAR και Φελλά έχει στα χέρια της η Δόξα

  28/09/2021 12:12

Για την έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για τον αγώνα της Δόξας με την Ομόνοια, κλήθηκε να μιλήσει ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι «θα αναλάβουν την έρευνα για το παιχνίδι μας με την Ομόνοια δύο ερευνώντες λειτουργοί ναι. Ένας νομικός και ένας να κατέχει το θέμα διαιτησίας. Νομίζω είναι σωστή η απόφαση της Επιτροπής για να πάρουν συμβουλές από άτομα που κατέχουν το αντικείμενο. Περιμένουμε να δούμε τι θα εντοπίσει η επιτροπή για έναν αγώνα που έγινε αρκετή φασαρία και όχι αδικαιολόγητα κατά την άποψη μου».

Για τα στοιχεία της Δόξας πρόσθεσε πως «τα στοιχεία που έχουμε είναι το φύλλο του αγώνα και οι ενδοεπικοινωνίες μεταξύ των ανθρώπων του VAR και του διαιτητή. Νομίζουμε ότι από εκεί θα προκύψουν αρκετά πράματα. Τα ζήτησε η Επιτροπή από την ΚΟΠ και νομίζω είναι υποχρεωμένη να τα δώσει. Δεν γίνεται να πηγαίνει ο διαιτητής στο VAR να δει τη φάση και στη φάση του πέναλτι που κρίθηκε το παιχνίδι ούτε καν πήγε. Πώς κρίνεται αυτή η συμπεριφορά. Όταν λέμε χειραγώγηση αγώνα είναι μέσα από τις ενέργειες σου αν επηρέασες την εξέλιξη του αγώνα και κατά την άποψη μας αυτό έχει γίνει».

Τέλος, ο Νίκος Κωνσταντίνου δήλωσε πως «όσο πιο γρήγορα κλείσει αυτό το θέμα τόσο το καλύτερο γιατί αν δεν βγαίνουν τα ανάλογα πορίσματα θα υπάρχουν πάντα σκιές. Εμείς πιστεύουμε πως υπάρχει χειραγώγηση αγώνα και θέλουμε να μας αποδείξει κάποιος τεκμηριωμένα ότι ισχύει το αντίθετο. Πρέπει να γίνει εξέταση από ειδικούς και να μας πουν ότι ήταν φυσιολογικά τα όσα έγιναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας