Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένας λέοντας που καρδιοχτύπησε αλλά στο τέλος τα κατάφερε...

  02/10/2021 06:58
Ένας λέοντας που καρδιοχτύπησε αλλά στο τέλος τα κατάφερε...

Ένας λέοντας που καρδιοχτύπησε αλλά στο τέλος τα κατάφερε...

  02/10/2021 06:58

Η Κερυνειώτικη ομάδα της ΠΑΕΕΚ, υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο Μακάρειο Στάδιο και έδειξε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολη η υπόθεση για την ομάδα της Λεμεσού, αφού ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς και να ασκήσει αφόρητη πίεση στους γαλαζοκίτρινους. 

Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Ντούσαν Κερκεζ μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με σημαντικές βοήθειες από τον πάγκο κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να φύγει στο τέλος με το τρίποντο από τη Λευκωσία.

Ένα τρίποντο καθόλου αδιάφορο, αφού μετά την ήττα από τον Απόλλωνα αποτελεί αφενός ένα ψυχολογικό ντοπάρισμα για τους ποδοσφαιριστές της και αφετέρου την κινητήριο δύναμη για την συνέχεια, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ στο τέλος του αγώνα, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος χαρακτήρισε το παιχνίδι ως το σημαντικότερο του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

Η φιλοσοφία της ομάδας των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού αντικατοπτρίζεται σαφώς από τις δηλώσεις του προπονητή της, ο οποίος συγκρατημένος παραδέχεται ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για περισσότερη δουλειά και υπομονή έτσι ώστε να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που ευνοεί και η επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Η συνέχεια για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, μόνο εύκολη δεν είναι καθώς τίθενται αντιμέτωποι με την ομάδα της Αμμοχώστου και σαφώς χρίζουν αρκετής βελτίωσης για να έρθει το πολυπόθητο και δεύτερο διαδοχικό τρίποντο...

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας