Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δικηγόρος και πρώην διαιτητής οι ερευνώντες λειτουργοί για το Ομόνοια-Δόξα

  05/10/2021 10:22
Δικηγόρος και πρώην διαιτητής οι ερευνώντες λειτουργοί για το Ομόνοια-Δόξα

Δικηγόρος και πρώην διαιτητής οι ερευνώντες λειτουργοί για το Ομόνοια-Δόξα

  05/10/2021 10:22

Τον δικηγόρο Στέφανο Σκορδή και τον πρώην διεθνή διαιτητή, Πανίκο Καΐλη, όρισε ως ερευνώντες λειτουργούς για την έρευνα, μετά την καταγγελία της Δόξας για χειραγωγημένο παιχνίδι, για τον αγώνα Ομόνοια-Δόξα, η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ανακοινώνει ότι, σήμερα έχει προβεί στο διορισμό 2 Ερευνώντων Λειτουργών οι οποίοι θα διεξαγάγουν την έρευνα μετά την καταγγελία της ΔΟΞΑΣ, για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ, ο οποίος διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου,2Ο21.

Οι Ερευνώντες Λειτουργοί είναι οι ακόλουθοι:

1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΡΔΗΣ, Δικηγόρος

2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙΛΗΣ, πρώην Διεθνής Διαιτητής.

Οι όροι εντολής που τους έχουν δοθεί είναι οι ακόλουθοι:

Α. κατά πόσον, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, υπήρξε οιαδήποτε προσυννενόηση ή ενέργειες οποιωνδήποτε προσώπων που να οδηγούν σε υπόνοιες χειραγώγησης του αγώνα και παράβασης του Νόμου,

Β. κατά πόσον, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα υπήρξαν ενέργειες από οποιονδήποτε, ιδιαίτερα από τη διαιτητική ομάδα, περιλαμβανομένων των ατόμων που ήταν υπεύθυνα για το χειρισμό του VAR, που να οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Η έρευνα θα διεξαχθεί και συμπληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, σε συνθήκες πλήρους εχεμύθειας , με την υποβολή σχετικού πορίσματος προς την Επιτροπή.

Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας