Μετά τον Απόλλωνα, λουκέτο και σε σύνδεσμο φιλάθλων της ΑΕΛ

Δεύτερο διάταγμα που αφορά αναστολή λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, στην περιοχή Εναερίου, εξασφάλισε σήμερα η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από χθεσινό διάταγμα για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου.

Από τους ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα υποστατικά λειτουργούσαν κατά παράβαση των σχετικών κανονισμών, δεν υπήρχαν άδειες λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, δεν υπήρχαν άδειες πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, ούτε άδειες χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο (μετάδοση μουσικής), δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

«Στην μονομερή αίτηση που κατατέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, συμπεριλήφθηκαν όλες οι υποθέσεις που διερευνήθηκαν σε σχέση με αυτά τα υποστατικά, όπου αναφέρονται και κάποια άλλα αδικήματα τα οποία εντοπίσαμε, όπως συγκέντρωση προσώπων και οχληρία, χρήση φωτοβολίδων, κλπ.», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο, αφορμή για τις αιτήσεις αναστολής λειτουργίας των δυο υποστατικών ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου, ο κ. Ανδρέου είπε πως «ήταν ανάμεσα στους παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη για να προχωρήσουμε σε αυτές τις αιτήσεις».

Τα διατάγματα αναστολής λειτουργίας των δυο Συνδέσμων Φιλάθλων -  που έχουν ισχύ μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων τους, στις 3 Νοεμβρίου - έχουν εγκριθεί κι αν δεν έχουν ήδη επιδοθεί, θα επιδοθούν το συντομότερο στους διαχειριστές των υποστατικών, συμπλήρωσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας υπέδειξε ότι, ως Αστυνομία «εδώ και καιρό κάνουμε καταχωρήσεις μονομερών αιτήσεων και για άλλα υποστατικά που παραβιάζουν και τη νομοθεσία και τα διατάγματα, όπως χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα».

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο