«Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μη χρειαστεί να ξεπουλήσετε τρόπαια από τον τελευταίο πλειστηριασμό»

Ανακοίνωση με σκληρή γλώσσα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι αναφέρονται στον πόλεμο ανακοινώσεων, ανάμεσα στην ομάδα τους και στον ΑΠΟΕΛ, που ξέσπασε μετά το μεταξύ τους ντέρμπι.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι Μαχητές, «το θέατρο του παραλόγου το οποίο εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες μόνο ένα γεγονός μπορεί να αποδείξει και να επισημάνει. Ότι κάποιοι εναποθέτουν τις χαμένες τους ελπίδες, ένεκα ενός ολέθρου ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, στο να κλέψουν έστω και λίγα λεπτά από τη δημοσιότητα και την επιτυχία μας. Κάποιοι δήθεν ανώτεροι ψάχνουν ακόμα πατήματα για να ξελασπώσουν αφού η μικρότητα της ομάδας τους δεν τους επιτρέπει να το πράξουν. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να σέρνεστε σε ραδιόφωνα και πάνελς διότι με αυτή την πορεία, στα πλέϊ οφ (εάν συνωμοτήσει το σύμπαν να μπείτε) θα δυσκολευτείτε να κατορθώσετε sold out μεγέθους 900 εισιτηρίων. Επικεντρωθείτε σε πιο μείζονα θέματα όπως ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Δική μας ευχή, ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά δεν θα χρειαστεί να ξεπουλήσετε όσα τρόπαια απέμειναν από τον τελευταίο πλειστηριασμό, όσα από αυτά κι' αν σας ανήκουν στα αλήθεια.

"Κύριοι" εκ πρωτεύουσας την επόμενη φορά που θα αναφέρεστε στο πλέον ιστορικό σωματείο της νήσου, μετράτε τα λόγια σας. Θα σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας για να την υποστηρίξουμε, δεν θα την αφήσουμε στα δύσκολα σαν κάποιους άλλους "ανώτερους"».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ