Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής-Kάλεσμα από Πιέρο

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Κροατία την ερχόμενη Παρασκευή στο ΑΕΚ Arena (21:45).

Το βράδυ της Τετάρτης η Εθνική μας προπονήθηκε στο στάδιο που θα διεξαχθεί ο αγώνας ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης με προπόνηση επίσης στο ΑΕΚ Αrena, στις 17:30. Θα προηγηθεί στις 17:00 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας στην παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή.

Η προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Κεραυνός, Πάρης Ψάλτης, Μάριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Στέλιος Ανδρέου, Νικόλας Παναγιώτου, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Αβραάμ, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Μάμας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γρηγόρης Κάστανος,  Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Ιωάννης Πίττας, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Πιέρος Σωτηρίου και  Φώτης Παπουλής.

Ο αγώνας Κύπρος – Κροατία είναι για την 7η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022. Η Κροατία είναι στην 1η θέση του ομίλου με 13 βαθμούς μετά από επτά αγώνες ενώ, τέσσερις βαθμούς είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της ομάδας μας.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ.

«Να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας»

Ο αγώνας με την Κροατία την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι εξαιρετικά δύσκολος για την ομάδα μας, αλλά ασφαλώς κανένας αγώνας δεν

"Θέλουμε να νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Ελάτε στο γήπεδο!" είναι η χαρακτηριστική δήλωση του Πιέρου Σωτηρίου.

"Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια μας θα γίνει πιο εύκολη αν αγωνιστούμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, αν νιώσουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας"  δηλώνει ο εκ των αρχηγών της Εθνικής μας, που μαζί με τους συμποδοσφαιριστές του, θέλουν όσο τίποτε άλλο να οδηγήσουν την Εθνική μας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Δειτε Επισης

Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε