Της λείπει και φαίνεται στο γήπεδο...

«Έχουμε τοποθετηθεί τουλάχιστον 3-4 φορές. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο παίκτης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της Ομόνοιας και πολύ σημαντικός για μας. Ταλαιπωρείται από ένα ωστικό οίδημα, δυστυχώς τραυματισμοί αυτής της φύσεως απαιτείται χρόνος για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής., Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει το ποτέ θα επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής από αυτόν τον τραυματισμό. Συνεχίζει την αποκατάσταση του και σίγουρα δεν θα επιστρέψει στα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας», ήταν οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, για την κατάσταση του Κούσουλου.

Μια απουσία που έχει στοιχίσει πάρα πολύ στο τριφύλλι, και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο αφού ο 25χρονος διεθνής έχει λείψει πολύ από τη μεσαία γραμμή.

Είναι γεγονός, πως το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ διαθέτει αρκετές ποιοτικές επιλογές για τον άξονα, όμως το κενό του Κούσουλου, για την ώρα, αποδείχθηκε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί.

Ο τελευταίος αγώνας που αγωνίστηκε ο 25χρονος άσος ήταν τις 20 Ιουλίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ζάγκρεμπ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να προβλεφθεί ο χρόνος επιστροφής του και έτσι η μακρόχρονη απουσία του θα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ομόνοια.

Ο Κούσουλος διακρίνεται για το πάθος του και τα τρεξίματα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην περσινή σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα της Λευκωσίας. 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου