Απάντησε για τους λόγους που δεν πείθει στο γήπεδο η Ομόνοια ο Μπεργκ

Τους λόγους που κρατούν πίσω την Ομόνοια σε σχέση με πέρυσι και δεν την αφήνουν να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει στο πρωτάθλημα, ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός προπονητής, μιλώντας στο OFC TV, ανέφερε πως «πιστεύω πως ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε, όπως το κάναμε προηγουμένως, είναι γιατί αυτό το καλοκαίρι είχαμε μια μικρή μετάβαση. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, είχαμε τον ιό στην περίοδο της προετοιμασίας και αυτό μας επηρέασε. Ίσως και παραπάνω από ότι περιμέναμε».

Σημείωσε εξάλλου ότι οι νέοι παίκτες είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά θεωρώ πως υπάρχει μια μικρή μετάβαση. Τώρα έχουμε κάποιες δυσκολίες και νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι φυσιολογικοί λόγοι γι’ αυτό. Επίσης με τον ιό, δεν μπορέσαμε να προπονηθούμε όλοι μαζί ως ομάδας, όπως κάναμε προηγουμένως».

Τόνισε ακόμα ότι «είναι πάνω κάτω αυτά που είπα και πριν. Δεν θέλω να τα επαναλαμβάνω. Έχουμε καλή ομάδα και έχουμε καλή βάση και ήμασταν πολύ πετυχημένοι τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό δεν θα συνέβαινε εάν δεν είχαμε τις σωστές βάσεις για να χτίσουμε πάνω. Αυτές οι βάσεις ήταν περισσότερο ο Πρόεδρος, που μας έδωσε την «πλατφόρμα» για να αρχίσουμε τη δουλειά και την επιτυχία μας. Χωρίς αυτές δεν θα ήμασταν πετυχημένοι. Αυτό ήταν σημαντικό, όπως και οι αλλαγές που έγιναν, αλλά και η «πλατφόρμα» που ο ίδιος έφτιαξε για την ομάδα και το σύλλογο».

Τέλος είπε πως «εμείς σιγά σιγά χτίζουμε πάνω σε αυτό και μετά τα δύο επιτυχημένα μας χρόνια θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Γνωρίζουμε ότι δεν θα κερδίζουμε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τα πάνω μας».

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ