Η νέα αποκάλυψη του Χαμπουλλά για το Παπαδόπουλος

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας της ομάδας της Αμμοχώστου. 

«Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν η προηγούμενη λόγω των έκτακτων καταστάσεων και της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα. Παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά χωρίς ιδιαίτερες οφειλές και παράλληλα να έχουμε αθλητική επιτυχία μετα από χρόνια με την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζον. Η είσοδος στους ομίλους είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα αλλά σε καμιά περίπτωση δε μας λύνει όλα τα προβλήματα. Προχωρήσαμε σε τομές στα διάφορα τμήματα, ενισχύοντας την ποιότητα του προσωπικού μας. Φέραμε αξιόλογα στελέχη σε τομείς όπως της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και του οικονομικού ελέγχου και δούλεψαν με τη βοήθεια μελών του Δ.Σ.

Προχωρήσαμε στο μέτρο του δυνατού, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Α. Παπαδόπουλος με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. Αλλαγή χλοοτάπητα, αναβάθμιση φωτισμού, έργα στη Βόρεια Κερκίδα ώστε να μπορεί να λειτουργεί.Με μεγάλη χαρά σήμερα το γήπεδό μας ηλεκτροδοτείται ολόκληρο. Σήμερα η ΑΗΚ μας έδωσε το φορτίο που χρειαζόμασταν και μπήκε υποσταθμός στο γήπεδό μας. Καταληκτικά, είναι καλά τα κύπελλα, οι επιτυχίες και τα χειροκροτήματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά».

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών