«Γελώ πάντως που είχαν τα μούτρα κάποιοι, να μας πουν ότι είναι επενδυτής και όχι ιδιοκτήτης»

Μετά το ενδιαφέρον του John Christodoulou, από το πρωί της Δευτέρας, για να αναλάβει τα ηνία της εταιρίας της Ομόνοιας, προχώρησε σε ανάρτηση ο Αδάμος Ευσταθίου.

Όπως αναφέρει ο εκτελεστικός γενικός γραμματέας της Ομόνοιας 29ης Μάιου, «η ουσία είναι μια. Δεν έχω ιδέα αν θα πουληθεί σε άλλο ιδιοκτήτη η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, αλλά η ουσία είναι ότι ούτε ο ΑΣΟΛ, ούτε τα μέλη του, ούτε καν ο κόσμος της εταιρείας έχει δικαίωμα άποψης. Το ξεπούλημα του 2018 που ψηφίστηκε στην (έστω και στημένη) Γενική Συνέλευση, έμελλε να είναι και το τελευταίο πράγμα που θα ψήφιζαν τα μέλη του ΑΣΟΛ για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η διάλυση του ποδοσφαιρικού ΑΣΟΛ και η δημιουργία της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο Λτδ, ιδιοκτησίας Παπασταύρου, έφερε σήμερα 2 επιχειρηματίες να παζαρεύουν μόνοι και ανενόχλητοι το ποιός θα έχει στην κατοχή του το τιμημένο μας σήμα. Γιατί μονο το σήμα τους έμεινε από τον θαμμένο ποδοσφαιρικό ΑΣΟΛ και μόνο αυτό μας ενοχλεί εμάς που ξέρουμε καλά ότι η εταιρεία έκτρωμα δεν ήταν, ούτε είναι η συνέχεια της ομάδα μας».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «γελώ πάντως σήμερα από το πρωί που είχαν τα μούτρα τότε κάποιοι να μας που ότι είναι επενδυτής και όχι ιδιοκτήτης. Είχαν που λέτε τα μούτρα να θέλουν να μας πείσουν ότι η εταιρεία που ιδρύσαν το '18 είναι η ομάδα μας και έχουν το θράσος μέχρι σήμερα να μιλούν και για ομάδα του Λαού. Τους φτύνω και εκείνους και το μοντέρνο τους ποδόσφαιρο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού παίζει το Σάββατο η ώρα 15:30 στο "Κερύνεια Επιστροφή" με τους Ιδιοκτήτες της πάνω στην κερκίδα να της τραγουδούν».

Δειτε Επισης

Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου