Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η σκληρή διαπραγμάτευση Παπασταύρου-John και το ποσό που έπεσε στο τραπέζι

  13/10/2021 11:28
Η σκληρή διαπραγμάτευση Παπασταύρου-John και το ποσό που έπεσε στο τραπέζι

Η σκληρή διαπραγμάτευση Παπασταύρου-John και το ποσό που έπεσε στο τραπέζι

  13/10/2021 11:28

Σταύρος Παπασταύρου και John Χριστοδούλου, βρίσκονται σε επαφές, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε νωρίτερα και η ενημέρωση από την ομάδα της Λευκωσίας.

Μάλιστα, την ώρα που οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όλο και περισσότερες φήμες θέλουν το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι να κυμαίνεται στα 28 εκατομμύρια.

Για την ώρα, όπως δήλωσε και η Ομόνοια δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία, ωστόσο με αυτά τα δεδομένα φαίνεται πως η διαπραγμάτευση είναι σκληρή και το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει ακόμη δρόμο. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, αναμένεται να ενημερώσει τόσο τη διοίκηση της εταιρείας, όσο και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων, για το ποιες είναι οι προθέσεις του.

Υπενθυμίζεται ότι, σε τοποθέτηση της η Ομόνοια, σε σχέση με το ενδιαφέρον από πλευράς του John Χριστοδούλου, ανέφερε «ενημερώνουμε πως ο κ. Τζον Χριστοδούλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για απόκτηση μετοχών και βρίσκεται σε συζητήσεις για το θέμα αυτό με τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου. Ακόμη δεν έχει υπάρξει κατάληξη. Θα ενημερώσουμε για οποίες εξελίξεις επί του θέματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τον «Θείο από την Αμέρικα» στον δισεκατομμυριούχο Ομονοιάτη από το Καϊμακλί

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας