Στην UEFA για το γηπεδικό ο Χαμπουλλάς-Αναμένονται αποφάσεις για το Παπαδόπουλος

Για το γηπεδικό μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος τόνισε πως ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα πραγματοποιήσει ταξίδι στην UEFA για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 ο υπεύθυνος επικοινωνίας ανέφερε πως «αυτό το ζήτημα έγινε μείζον θέμα ανάμεσα στους οπαδούς μας. Καταλαβαίνω γιατί τα συζητά ο κόσμος, ειπώθηκε μια άποψη από τον πρόεδρο όμως καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «ο πρόεδρος εκφράστηκε ότι πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες να πάρει Κατηγορία 4 το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Η ερώτηση αυτό αφορούσε. Τι δεδομένη στιγμή είναι σε εξέλιξη μελέτη και έπεται ταξίδι του προέδρου στα γραφεία της UEFA για να μας τεθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να γνωρίζουμε τι χρειάζεται και πως μπορεί να γίνει αυτό που θα μας πουν πάντα σε συνεννόηση με τους αρχιτέκτονες. Το συγκεκριμένο ζήτημα. Αλλαγής της έδρας, είναι μέσα στα ειδικά θέματα που δεν μπορεί από μόνη της η Εταιρεία να πάρει αποφάσεις αλλά είναι θέμα που πρέπει να περάσει από τη ΓΣ του Σωματείο. Αυτά τα λέω διευκρινιστικά για να γνωρίζει ο κόσμος να μην περιμένει ότι σε δύο μήνες θα ανακοινώσουμε νέο γήπεδο».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου