Τι ισχύει με τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών για τους περσινούς κατόχους διαρκείας της Ομόνοιας

Σχετικά με τα εισιτήρια των εντός έδρας Ευρωπαϊκών αγώνων με την FC BASEL και KAIRAT ALMATY για όσους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 δεν έλαβαν αποζημίωση για την περσινή σεζόν και ανανέωσαν το Εισιτήριο Διαρκείας τους, η Ομόνοια σημειώνει τα ακόλουθα. 

Έχουν ήδη εκδοθεί τα εισιτήριά τους για τους δύο προαναφερθέντες αγώνες.

Τα εισιτήρια είναι έτοιμα και μπορούν να παραληφθούν από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων, ενώ θα βρίσκονται και στον λογαριασμό του κάθε φίλαθλου ξεχωριστά στην εφαρμογή OMONOIA Tickets. Σημειώνεται πως όποιος φίλαθλος χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Tickets, δεν χρειάζεται να περάσει από τα σημεία πώλησης για να εξασφαλίσει το εισιτήριό του.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή ΟΜΟΝΟΙΑ Tickets μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bit.ly/3AE4DFf

Διευκρινίζουμε ότι οι κάρτες των Εισιτηρίων Διαρκείας 2021-22 δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα δύο αυτά παιχνίδια. Συνεπώς, για να εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2021-22 που ήταν και πέρσι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας και δεν έλαβαν αποζημίωση, θα πρέπει να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους με έναν εκ των δύο τρόπων που έχουμε αναφέρει στην προηγούμενη παράγραφο.

Κάποιες θέσεις στα τμήματα 106 και 107, μετά από οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στους φίλαθλους που επηρεάζονται θα παραχωρηθούν θέσεις στα ίδια τμήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο 22025429.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»