Η πρόβλεψη του Πογιατζή για το Ομόνοια-Απόλλωνας και η κριτική σε Μπεργκ

Την πρόβλεψη του για το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα κλήθηκε να κάνει ο Ανδρέας Πογιατζής, ο οποίος βλέπει την ομάδα της Λευκωσίας ως νικήτρια του αγώνα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ανέφερε πως «βλέπω απομακρυσμένο το διπλό από το ντέρμπι. Πιστεύω θα κερδίσει η Ομόνοια. Όχι γιατί δεν είναι καλός ο Απόλλωνας. Είναι καλή ομάδα ο Απόλλωνας, βρίσκεται στην κορυφή, αλλά νομίζω δεν την παίρνει την Ομόνοια νέα αποτυχία».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον προπονητή των πρασίνων, προσθέτοντας ότι «σίγουρα η Ομόνοια είναι κατώτερη των προσδοκιών. Είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν θέλησε όμως να τους αναλύσει ο κύριος Μπεργκ, ο οποίος άφησε όμως υπονοούμενα και αιχμές. Είπε αν μιλήσω για τους λόγους κάμψης της Ομόνοιας, θα είναι πρωτοσέλιδα και θα χρειαστεί πολλές συζητήσεις. Η Ομόνοια διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Είναι καλή ομάδα, φέτος όμως χάλασε η χημεία. Αρμόδιος γι’ αυτό είναι ο κύριος Μπεργκ. Δεν την παίρνει την Ομόνοια νέα αποτυχία. Από την αρχή του πρωταθλήματος, ήδη υπάρχει μουρμούρα. Από την άλλη, ο Απόλλωνας στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Θα μου πείτε θα έρθει ο Απόλλωνας στη Λευκωσία, απέναντι σε μια διψασμένη Ομόνοια και πάρει ισοπαλία δεν θα είναι επιτυχία; Θα είναι επιτυχία, αλλά δεν θα έρθει για την ισοπαλία».

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα