Η απάντηση Μπεργκ στο ερώτημα για John και πώς σχολίασε τα νεύρα του Ατιέμγουεν

Χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ με το πέρας της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και για το εάν είχε επικοινωνία με τον John Χριστοδούλου, ο οποίος αναμένεται εκτός απρόοπτου να διαδεχθεί τον Σταύρο Παπασταύρου. 

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου ανέφερε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα που έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ήταν καλό ήταν παλέψαμε με τον τρόπο που παλέψαμε. Σε κάποια στάδια του παιχνιδιού μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στην περιοχή μας. Σκοράραμε ένα καλό γκολ, από μια καλή σέντρα του Ζαχαρίου και μια καλή κίνηση του Τσέποβιτς. Θέλαμε όλοι να παλέψουν και να τα δώσουν όλα για την ομάδα. Είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί».

Για τη σημασία της νίκης και το μηδέν στην άμυνα, ο Νορβηγός τεχνικός πρόσθεσε ότι «πάντα προσπαθούμε να κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε δεν είμαστε χαρούμενοι. Το ότι σκοράραμε σήμερα και ότι δεν τους αφήσαμε να σκοράρουν είναι σημαντικό και δείχνει ποιότητα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Ξεκινήσαμε σήμερα με πέντε παίκτες που δεν ήταν στην ομάδα πέρσι. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψαν οι τραυματίες. Κατά τη διάρκεια της διακοπής είχαμε χρόνο για να ετοιμαστούν. Έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό τώρα γιατί έχουμε περισσότερους παίκτες. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Είναι ακόμα καλύτερα όταν κερδίζουμε».

Για το κατά πόσον η Ομόνοια, μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Conference, ανέφερε πως «δεν ξέρω τι πίστευαν οι άλλοι όταν είδαν τον όμιλο. Είναι ισοδύναμος όμιλος. Χάσαμε απέναντι στην Καραμπάχ γιατί ήταν λίγο καλύτεροι από εμάς. Είχαμε πει ότι μετά την πρόκριση στους ομίλους, το πρωτάθλημα ήταν η προτεραιότητα και ότι θα προσπαθούσαμε για το καλύτερο στους ομίλους. Δεν πίστευα πριν τους ομίλους ότι πήγαμε εκεί μόνο για να συμμετάσχουμε. Είμαστε η Ομόνοια, πάντα προσπαθούμε για τη νίκη. Δεν μπορώ να πω αν είναι λίγες οι πιθανότητες για πρόκριση.

Η Βασιλεία συνήθως παίζει στο Γιουρόπα, κάποιες φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Καραμπάχ κάθε χρόνο στο Γιουρόπα, εμείς ήμασταν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Είναι σπουδαία εμπειρία το Conference League. Υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω, πρέπει να βρούμε την ισορροπία που χρειάζεται. Αν κερδίζαμε τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα πηγαίνοντας να παίξουμε στη Βασιλεία. Με τη Φλόρα τελειώσαμε το παιχνίδι με τον Ζευκή και τον Ασημένο στο γήπεδο, είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε σε καλό δρόμο, προσπαθούμε να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H ανάρτηση του John Χριστοδούλου μετά τη νίκη της Ομόνοιας (pic)

Σε ερώτηση για το κατά πόσον μίλησε με τον Τζον Χριστοδούλου και τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, ο Χένινγκ Μπεργκ είπε «όχι δεν είναι η δουλειά μου και δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να σχολιάσω κάτι».

Όσον αφορά την αλλαγή του Ατιέμγουεν και τη συμπεριφορά του ο τεχνικός της Ομόνοιας, ανέφερε ότι «δεν μας αρέσει να κάνουμε αλλαγές τόσο νωρίς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε πρόβλημα αμυντικά, θέλαμε καλύτερη ισορροπία και γι’ αυτό έκαναν την αλλαγή. Οι παίκτες απογοητεύονται όταν γίνονται αλλαγή. Είναι φυσιολογικό, δείχνει ότι ενδιαφέρονται. Πρέπει να προσπαθούμε να συγκρατούμαστε, ήταν αχρείαστη η ενέργεια με το μπουκάλι. Πρέπει να δείχνουμε αυτοσυγκράτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία
«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»
Ένα βήμα πριν την τελική μάχη για τον τίτλο-Η βαθμολογία και οι τελευταίες δύο αγωνιστικές