Το ίδιο έργο σε επανάληψη...

Άλλη μια ήττα γνώρισε η Ανόρθωση, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΛ και έφυγε από τη Λεμεσού με άδεια χέρια και απογοήτευση.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, αν και πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, σε ακόμη ένα παιχνίδι παραδόθηκε στα λάθη της και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και από τη δήλωση του Τιμούρ «δυστυχώς είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί από την αρχή του πρωταθλήματος».

Από πολύ νωρίς, η Ανόρθωση έμεινε πίσω στο σκορ, έπειτα από αυτογκόλ του Αραγιούρι, ο οποίος είχε μια άσχημη βραδιά στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να στοιχίσει και στην ομάδα του. 

Επιπλέον, στη συνέχεια αφού έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα της Αμμοχώστου είχε τις στιγμές της και θα μπορούσε να φθάσει ξανά στην ισοφάριση, κυρίως στην επανάληψη.

Παράλληλα, ο Τιμούρ Κετσπάγια στάθηκε τόσο στα λάθη των ποδοσφαιριστών του, όσο και στην αστοχία της ομάδας του, αναφέροντας «χάσαμε ευκαιρίες που ήταν πιο δύσκολο να χαθούν παρά να μπουν στα δίχτυα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κετσπάγια: Πέντε παιχνίδια που παίξαμε δεν αξίζαμε να χάσουμε ούτε ένα...

Γεγονός, το οποίο αποτυπώνει την εικόνα που επικρατεί στην Ανόρθωση, στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφού το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται. Για άλλο ένα αγώνα δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί καλύτερη στα τελειώματα των φάσεων που βρήκε και δημιούργησε.

Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια, έχει δεχτεί εννιά γκολ σε πέντε παιχνίδια, διαθέτοντας αυτή τη στιγμή, μια από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος.

Γεγονός, το οποίο προβληματίζει τον Γεωργιανό τεχνικό και καλείται να βρει τις λύσεις στο αμυντικό κομμάτι, ένα κομμάτι το οποίο η Ανόρθωση χρειάζεται αρκετή βελτίωση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν πρόκειται να διορθωθεί η όλη κατάσταση στην ομάδα.

Πλέον, ο σύλλογος της Αμμοχώστου είναι αναγκασμένος να αφήσει πίσω την ήττα από την ΑΕΛ και να στρέψει τα βλέμματα του στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Φλόρα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στο στάδιο ΓΣΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΔΩ: Παράπονα για τη διαιτησία από την Ανόρθωση-«Προσπαθούμε να καταλάβουμε...»

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή