Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Είναι λίγο μπερδεμένη η Ομόνοια, πρέπει να παλέψουν αρκετά οι άλλοι...»

  18/10/2021 11:24
«Είναι λίγο μπερδεμένη η Ομόνοια, πρέπει να παλέψουν αρκετά οι άλλοι...»

«Είναι λίγο μπερδεμένη η Ομόνοια, πρέπει να παλέψουν αρκετά οι άλλοι...»

  18/10/2021 11:24

Την προσωπική του εκτίμηση για την πορεία της Ομόνοιας, παρέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Νικόλας Γεωργίου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM. 

«Αυτή τη στιγμή μεγάλη σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Ήταν πολύ καλή η νίκη χθες όχι από πλευράς απόδοσης ή φορμαρίσματος αλλά από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής. Οι τρεις βαθμοί θα τη βοηθήσουν τουλάχιστον να ηρεμίσει μέχρι το επόμενο. Για το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά η Ομόνοια έχει μάθει στη πίεση και νομίζω ότι ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να διαχειριστούν αυτή την πίεση. Κάθε ματς θα είναι καλύτερη αυτό πιστεύω. Μέχρι να ξεμπερδέψει με την Ευρώπη νομίζω θα έχει αυτά τα πάνω κάτω στην απόδοση»

Για τον Κούσουλο: «Είναι πολύ πίσω σε απόδοση η Ομόνοια, αν τη συγκρίνεις με τη δύναμη που έβγαζε πέρσι και νομίζω η πιο μεγάλη απουσία είναι ο Κουσουλος. Είχε δώσει αρκετά πράγματα πέρσι, έδωσε αρκετό τρέξιμο, έκανε τη βρομοδουλειά, έβαλε και κάποια γκολ. Είχε βελτιωθεί πάρα πολύ από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο, έκρυβε ορισμένες αδυναμίες του Γκόμεθ. Παρά το ότι ο Μπασιρού είναι πάρα πολύ καλός παίκτης η Ομόνοια δεν βρήκε τα στοιχεία του Κούσουλου. Συν ότι αρκετοί παίκτες φαίνεται να είναι κάτω, λόγω της νεαρής τους ηλικίας. Δεν μιλώ μόνο για τον Λοίζου και τον Τζιωνή, είναι κάτι που συμβαίνει παγκόσμια. Κανείς παίκτης στην ηλικία τους δεν μπορεί να βγάζει μάτια κάθε βδομάδα».

«Βοήθησε πάρα πολύ ο Μιξ, ο Γιούστε έχει ανέβει εδώ και 2-3 παιχνίδια. Ανεβαίνει συνέχεια ο Γιούστε και είναι πολύ σημαντικό γιατί η Ομόνοια κτίζει στο μηδέν πίσω. Είμαι αισιόδοξος ότι σιγά σιγά θα βρει τα πατήματα της και θα βαδίσει σε καλύτερες ημέρες», πρόσθεσε.

Για το γκολ του Τσέποβιτς: «Ελπίζω να τον βοηθήσει αυτό το γκολ. Φάνηκε ότι είναι ένας παίκτης που όταν του πάρεις την μπάλα εκεί μπορεί να τη βάλει στο πλεκτό. Η άποψη μου είναι ότι χρειάζεσαι ακόμη έναν παίκτη εκεί, διαφορετικού στιλ. Κάποιος που να είναι πιο δημιουργικός. Όπως θέλει να παίζει ο Μπεργκ βοηθάει τον Τσέποβιτ,ς και ελπίζω να είναι η αρχή τώρα να βγάζουν περισσότερες φάσεις από τα πλάγια. Είναι λίγο μπερδεμένη η Ομόνοια, αλλά νομίζω αυτή η νίκη θα τη βοηθήσει. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη χθες για πολλούς και διάφορους λόγους. Είναι η πρωταθλήτρια, πριν δυο χρόνια τερμάτισε πρώτη και πρέπει να παλέψουν αρκετά οι άλλοι για να της πάρουν το στέμμα».

Για τα παιχνίδια της Ευρώπης: «Μέσω της Ευρώπης παίρνει λεφτά, παίρνεις εμπειρίες και νομίζω πως αν θέλεις να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι καλή και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και σιγά σιγά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία η Ευρώπη».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η Ομόνοια: «Τώρα με τον Ντίσκερουντ στην ομάδα θα ανέβουν κάποιοι παίκτες. Θυμάμαι το τελευταίο 25λεπτο να κλωτσάνε την μπάλα και όπου πάει. Ο Ζόρντι δεν μπορεί να παίζει συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό, ο Μπασιρού είναι αρκετά καλός παίκτης και βοήθησε την Ομόνοια. Της λείπει η συνεργασία και οι αυτοματισμοί και νομίζω σιγά σιγά θα τα βρει. Σημασία έχει να παίρνει τους βαθμούς και να φτιάξει το παιχνίδι της από το Δεκέμβρη – Γενάρη όταν θα πρέπει να κάνει τη μεγάλη της αντεπίθεση. Πρέπει να είναι προσεκτική σε όλα τα παιχνίδια, εύκολα δύσκολα να παίρνει τους βαθμούς»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας