Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανάλυση του Σκαπούλλη για το χέρι του Σάβιτς και τα δύο φάουλ στο Τσίρειο

  19/10/2021 07:42
Η ανάλυση του Σκαπούλλη για το χέρι του Σάβιτς και τα δύο φάουλ στο Τσίρειο

Η ανάλυση του Σκαπούλλη για το χέρι του Σάβιτς και τα δύο φάουλ στο Τσίρειο

  19/10/2021 07:42

Τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΛ-Ανόρθωση αλλά και το χέρι του Βουγιαντίν Σάβιτς του ΑΠΟΕΛ που καταλογίστηκε από το VAR και δόθηκε πέναλτι στον Εθνικό, σχολίασε ο αναλυτής φάσεων, Χρίστος Σκαπούλλης, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2.

Για το πέναλτι του Εθνικού ανέφερε ότι «οι οδηγίες είναι ότι οι βοηθοί δεν σηκώνουν σημαία, επικοινωνεί με τον διαιτητή και λέει αν υπάρχει χέρι, όπως και ο VARιστας. Σίγουρα υπήρξε επαφή της μπάλας με το χέρι. Το επίμαχο σημείο είναι εάν το χέρι κινήθηκε προς την μπάλα ή η μπάλα προς το χέρι. Ο διαιτητής είδε τη φάση από τη μακρινή κάμερα που δεν ξεκαθαρίζει. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε ότι άδικα το έδωσε γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, όπως και το ανάποδο. Όπως μας δείχνει η κάμερα τη φάση δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση ή όχι».

Για το ντέρμπι ΑΕΛ-Ανόρθωση, και το φάουλ στον Ζντραφκόφσκι στη φάση που προηγήθηκε του πρώτου γκολ της ΑΕΛ ο Χρίστος Σκαπούλλης είπε ότι «ο διαιτητής βιάστηκε να δείξει φάουλ. Ο διαιτητής έχει δύσκολο έργο, είναι ένας άνθρωπος που καλείται να πάρει μία απόφαση ανάμεσα σε ένα τσούρμο παικτών. Πρέπει να τον πιστώσουμε».

Για τη φάση με το φάουλ του Μάριου Αντωνιάδη στον Αντρίγια Μάιντεβατς που προηγήθηκε του 2-1 της ΑΕΛ, ανέφερε ότι «υπήρχε καθαρό φάουλ, πάτησε τον αντίπαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας