Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Συγχυσμένοι οι διαιτητές μας, χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα...»

  19/10/2021 14:38
«Συγχυσμένοι οι διαιτητές μας, χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα...»

«Συγχυσμένοι οι διαιτητές μας, χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα...»

  19/10/2021 14:38

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ αλλά και τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας μίλησε ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε ότι «τη διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού καλύτερα να μην μιλήσω εγώ, εφόσον υπάρχουν οι αρμόδιοι, ας τους αφήσουμε να εκφραστούν. Γενικότερα όμως, παρουσιάζονται πολύ συγχυσμένοι οι διαιτητές μας, έχουν χάσει την όποια αυτοπεποίθηση. Είναι όπως έναν μαθητή που δίνει εξετάσεις, ή έναν δικαστή που περιμένει το εφετείο αν θα ανατρέψει την απόφασή του. Χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα έχω διαπιστώσει σε πολλούς αγώνες. Πραγματικά έχουν πολλές δυσκολίες και πρέπει να τις αντιμετωπίσουν. Έχουν μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε ένα άθλημα που δεν μπορείς να πανηγυρίσεις. Υπάρχουν πέναλτι που άλλα δίνονται, άλλα όχι. Είναι πράγματα που δεν θα έπρεπε να συζητάμε. Νομίζω πως πρέπει να αλλάξουν κανονισμοί και οδηγίες. Έχουν καταλήξει ποδοσφαιριστές να βάζουν τα χέρια τους πίσω από την πλάτη για να αμυνθούν, ώστε να μην σφυριχτεί πέναλτι. Δηλαδή το πέναλτι είναι θέμα τύχης ή ατυχίας; Δεν μιλάω μόνο για τις φάσεις του ΑΠΟΕΛ, αλλά γενικότερα».

Για τους τραυματισμούς που βγάζει το ΑΠΟΕΛ ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων δήλωσε ότι «είναι πολύ δύσκολο το έργο, είναι τρεις-τέσσερις τομείς που πρέπει να προσέξει ο προπονητής μας. Προσπαθεί να μονιμοποιήσει κάποιους παίκτες για να μαθαίνονται μεταξύ τους και έχει συνέχεια απώλειες ποδοσφαιριστών με τραυματισμούς. Δεν είχε και τα αποτελέσματα για να βοηθήσουν, που παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Ντανίλο έδειχνε πως είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, χθες έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Και ο Νταουσβίλι ήταν πολύ καλός χθες, όμως τραυματίστηκε και αυτός».

Για το εάν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανέφερε πως «δεν πρέπει να φοβόμαστε να πούμε πως θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το είπε και ο Αυγουστή. Αυτή τη στιγμή έχει μείνει πίσω, όχι γιατί δεν έχουμε την ποιότητα ή γιατί φοβόμαστε, αλλά γιατί έχουμε τις ατυχίες με τους τραυματισμούς».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας