Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς τοποθετείται ο ΑΠΟΕΛ για τους βανδαλισμούς-Μπηχτές σε Ομόνοια και Ανόρθωση

  21/10/2021 17:31
Πώς τοποθετείται ο ΑΠΟΕΛ για τους βανδαλισμούς-Μπηχτές σε Ομόνοια και Ανόρθωση

Πώς τοποθετείται ο ΑΠΟΕΛ για τους βανδαλισμούς-Μπηχτές σε Ομόνοια και Ανόρθωση

  21/10/2021 17:31

«Προσκλητήριο αφύπνισης» προς τον κόσμο του από τον ΑΠΟΕΛ και το σωματείο της ομάδας, οι οποίοι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρονται στους τίτλους που έχει κατακτήσει ο σύλλογος της Λευκωσίας σε τρία ομαδικά αθλήματα.

Την ίδια ώρα, οι γαλαζοκίτρινοι απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο τους να στηρίξει την ομάδα, σημειώνοντας πως με αυτό το κάλεσμα πρέπει να μπουν τίτλοι τέλους στον εφησυχασμό.

Eπιπρόσθετα, ο ΑΠΟΕΛ πήρε θέση για τους βανδαλισμούς στα γραφεία της ΚΟΠ, του ΚΟΑ και τον σύνδεσμο διαιτητών, αφήνοντας αιχμές προς τις υπόλοιπες ομάδες που τοποθετήθηκα και καταδίκασαν τους χθεσινούς βανδαλισμούς. 

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, αυτό είναι ένα κοινό μήνυμα από όλη την αθλητική οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης, ένα κάλεσμα να μπουν τίτλοι τέλους στον εφησυχασμό. Απευθύνεται σε όλους μας διότι όλοι μας, και ο κάθε ένας ξεχωριστά, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε, με τον μοναδικό τρόπο που μόνο το ΑΠΟΕΛ ξέρει, την προσπάθεια όλων των τμημάτων μας τα οποία, όπως πάντοτε, είναι καταδικασμένα να πρωταγωνιστούν. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

ΑΠΟΕΛίστα, το επόμενο τριήμερο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλα τα αθλητικά τμήματα που εκπροσωπούν ΕΣΕΝΑ. ΕΣΕΝΑ που η δύναμη σου είναι αδιαμφισβήτητη. ΕΣΕΝΑ που με την παρουσία σου στέκεσαι ασπίδα προστασίας των συμφερόντων των ομάδων μας. ΕΣΕΝΑ που με τον παλμό σου στέφεις τον πρωταθλητή. 

Είναι η ώρα που ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να αποδείξει, την αγάπη του προς την ομάδα που υποστηρίζει από την μέρα που γεννήθηκε.

Οι πετοσφαιριστές, οι καλαθοσφαιριστές, οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι αθλητές που κουβαλούν την τιμημένη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος, θα παλέψουν για να κερδίσουν, τους σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν. Και χρειάζονται την υποστήριξη όλων όσων πιστεύουν και αγαπούν, την γαλαζοκίτρινη Ιδέα.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Στολίζουν τις βιτρίνες της ιστορίας του, 62 τίτλοι στο ποδόσφαιρο, 34 τίτλοι στην καλαθόσφαιρα, 16 τίτλοι στην πετόσφαιρα. Σύνολο 112 τίτλοι, στα τρία ομαδικά αθλήματα, στα πρωταθλήματα ανδρών. Και δεκάδες άλλοι, σε όλα τα υπόλοιπα.

Την Παρασκευή (πετόσφαιρα), το Σάββατο (καλαθόσφαιρα) και την Κυριακή (ποδόσφαιρο) πρέπει  να θυμίσουμε σε όλους, τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ.

Παγκύπριο πρωτάθλημα πετόσφαιρας

Παρασκευή 22/10 20:00 - Λευκόθεο

ΑΠΟΕΛ - Παφιακός

Παγκύπριο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας

Σάββατο 23/10 17:30 - Λευκόθεο

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ 

Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Κυριακή 24/10 19:00 - Τσίρειο

Άρης - ΑΠΟΕ

* Μίλησαν για «αμαύρωση» και «μαύρες μέρες», στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αυτοί που δίδαξαν την ανεντιμότητα, την πλαστογράφηση εγγράφων, τις εικονικές χορηγικές συμφωνίες, τις δικαστικές διαμάχες και ότι άλλο κάνει τους ίδιους, να νοιώθουν περήφανοι.

* Η ιδιαίτερη ευαισθησία κάποιων ξεκινά και σταματά μόλις δουν την λέξη ΑΠΟΕΛ σε τοίχο. Όλες τις υπόλοιπες φορές που υπήρξαν βανδαλισμοί, αναγραφές υβριστικών συνθημάτων και ό,τι άλλο παρόμοιο και σαφώς καταδικαστέο, οι ανακοινώσεις καταδίκης απουσίαζαν από τις αναρτήσεις τους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας