Παιχνίδια παγίδες για τους Λεμεσιανούς-Με νίκες αναρριχώνται βαθμολογικά

Στη μάχη για άλλο ένα τρίποντο, ρίχνονται το απόγευμα του Σαββάτου οι ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλωνας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό και την Πάφο, αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ, ταξιδεύει στην ακριτική Άχνα εκεί όπου θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό, ο οποίος με τη σειρά του διψά για βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσει από τον ένα βαθμό που έχει μαζέψει στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, στο ντέρμπι του Τσιρείου και ελπίζουν ότι θα πετύχουν άλλη μια νίκη και θα ανέβουν στους 13 βαθμούς, που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία δίνει ντέρμπι με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Βόσνιος τεχνικός, γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι έχει αρκετές δυσκολίες, αφού η βαθμολογική συγκομιδή του Εθνικού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και για το λόγο αυτό έκρουσε καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους κρατήσει σε επαγρύπνηση.

Ο Κεραυνός, επιστρέφει μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως είναι άγνωστο προς το παρόν κατά πόσον θα πάρει φανέλα βασικού, αφού ο Βοζίνια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και κράτησε το σκορ στο 2-1, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα. Στην άμυνα θα παίξουν οι Σωτηρίου, Τεϊσέιρα, Σάντος, Ριστέφσκι. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς, Έουλερ, ενώ στην επίθεση η τριάδα θα αποτελείται από τους Τσέποβιτς, Μάζουρεκ και Μαϊντεβατς.

Δύο ώρες αργότερα, ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με την Πάφο στο Τσίρειο στάδιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, απέναντι σε ΑΕΚ και Ομόνοια.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, δούλεψε στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, που ξεκίνησαν εξαιρετικά το πρωτάθλημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Ο Γερμανός προπονητής, έχει μελετήσει καλά την Πάφο και έχει διαπιστώσει τα δυνατά, αλλά και τα αδύνατά της σημεία, στα οποία θα χτυπήσει ώστε η ομάδα του να πάρει το τρίποντο.

Για τον Απόλλωνα, ο αγώνας κρύβει πολλές παγίδες, αφού η παφιακή ομάδα έδειξε ότι έχει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Ο κ. Τσόρνιγκερ, αναμένεται να παρατάξει τον Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Χαμάς, Ρομπέρζ, Κατελάρη και Φιλιώτη στην άμυνα. Στο κέντρο θα παίξουν οι Χάμπος, Ίλιεφ  και Ζράντι, ενώ στην επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείεται από τους Πίττα, Νταμπό, Γιάνγκα.

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών