Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Απόλυτος ο Τσόρνιγκερ-«Δεν είδα τι έγινε πέρσι, ούτε με ενδιαφέρει...»

  23/10/2021 21:39
Απόλυτος ο Τσόρνιγκερ-«Δεν είδα τι έγινε πέρσι, ούτε με ενδιαφέρει...»

Απόλυτος ο Τσόρνιγκερ-«Δεν είδα τι έγινε πέρσι, ούτε με ενδιαφέρει...»

  23/10/2021 21:39

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί της Πάφου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. 

Όπως ανέφερε, «είναι μια δίκαιη νίκη, την αξίζαμε απέναντι σ' ενα πολύ καλό και οργανωμένο αντίπαλο. Μας έβαλε δύσκολα η Πάφος. Έχει πολύ έξυπνους παίκτες. Μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση. Μπαίνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ο Φάνος μαζί με τον Ρόμπι συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο. Είμαι απογοητευμένος για την φάση του πέναλτι, θα αλλάξουμε τον παίκτη που θα κτυπά τα πέναλτι στο μέλλον. Όλοι οι παίκτες αξίζουν υποστήριξης από μένα και από τον κόσμο. Παροτρύνω τους οπαδούς να υποστηρίζουν τους παίκτες».

Για τον επόμενο αγώνα και την προϊστορία είπε ότι, «δεν είδα τι έγινε πέρσι, ούτε με ενδιαφέρει. Φέτος είναι νέα χρονιά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ οργανωμένη ομάδα χτυπά στο τρανζίσιον. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας».

Για τον Αλμπάνη, «είμαι σίγουρος για τον Αλμπάνη. Δουλεύει σκληρά και το αξίζει».

Για τον Βούκασιν και τον Τζουμ, είπε πως «ο Τζουμ βελτιώνεται και θα είναι μαζί μας σε 2-3 εβδομάδες. Δυστυχώς μπορεί να πάει στην Εθνική και να τον χάσουμε. Ο Γιοβάνοβιτς βελτιώνεται αλλά θέλω να ανεβάσει την φυσική του κατάσταση. Όλοι οι παίκτες θα μπουν στο πρόγραμα. Καταλαβαίνω πως εσείς οι δημοσιογράφοι ρωτάτε για παίκτες που δεν αγωνίζονται αλλα προτιμώ να μιλώ για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας