Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξέσπασμα Τιμούρ-«Άχρηστοι, χεσμένοι με pampers, κατουρημένοι…»

  25/10/2021 21:42
ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξέσπασμα Τιμούρ-«Άχρηστοι, χεσμένοι με pampers, κατουρημένοι…»

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξέσπασμα Τιμούρ-«Άχρηστοι, χεσμένοι με pampers, κατουρημένοι…»

  25/10/2021 21:42

Έξαλλος κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ σε όσους επικρίνουν την ομάδα, με τον Γεωργιανό τεχνικός να στέλνει μήνυμα στον κόσμο πως πρέπει να σέβεται και να μην είναι δίπλα στην ομάδα μόνο στα πανηγύρια. Μάλιστα, ο Κετσπαγια, σε ένα απίστευτο ξέσπασμα, μίλησε για άχρηστους που κάνουν τους προπονητές από την κερκίδα, ενώ απαίτησε σεβασμό στην προσπάθεια που γίνεται, λέγοντας πως «εμείς χεσμένοι και κατουρημένοι αλλάξαμε το ποδόσφαιρο». 

«Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα. Φαίνεται ότι δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση που πρέπει να είμαστε. Εγώ θα ασχοληθώ με κάτι άλλο. Δοκιμασίες περνάνε όλοι τους. Παίκτες, προπονητές. Περνάνε και άλλοι άνθρωποι είτε διοίκηση, είτε κόσμος λέγεται. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια, όταν έχει δυσκολίες. Κάποιοι ξέχασαν 13 χρόνια ξηρασίας και τι κάναμε δύο χρόνια. Αχαριστία έχει το όριο της. Τώρα χρειάζεται η ομάδα να σταθεί ο κόσμος. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία τι περάσαμε. Αν αγαπάτε πράγματι αυτή την ομάδα, σε αυτή την κατάσταση που είναι. Αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, ας έρθουν να βοηθήσουν. Αυτούς τους προπονητές της κερκίδας, δεν τους χρειαζόμαστε. Όταν ήρθα εδώ, ξέρετε όλοι που βρήκα αυτή την ομάδα. Όποιος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, ας έρθει. Όποιος δεν θέλει ας κάτσει σπίτι του. Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Η αχαριστία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα. Να σεβαστούν κάποιοι τη δουλειά που κάναμε. Από το τι αναλάβαμε και από το τι ήμασταν. Εμείς έχουμε καταλάβει πολύ περισσότερα από αυτούς. Γι' αυτό έχουμε πετύχει. Ξέρουμε τι δουλειά καλύτερα από κάποιο άλλο. Δεν θα μας μάθουν εμάς κάποιοι άχρηστοί του ποδοσφαίρου. Έτρεχαν χεσμένοι με pampers και κατουρημένοι, να μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε εμείς προπονητικά και θα μας πουν εμάς που αλλάξαμε το ποδόσφαιρο. Κάποιοι να κλείσουν το στόμα και να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Τώρα είναι η ευκαιρία, στα πανηγύρια είναι όλοι μάγκες. Τώρα που είναι δύσκολο να σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε… παίξαμε έξι παιχνίδια, έχουμε άλλα 26. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό, όταν γίνεται μία χρονιά κάτι, προσπαθούν να καταστρέψουν την ομάδα. Δεν είναι και καταστροφικό κύριοι να αποτύχει και μια χρονιά η Ανόρθωση. Δεν είναι καταστροφικό. Δεν είπαμε εμείς ότι κάθε χρόνο θα παίρνουμε πρωτάθλημα. Δύο χρόνια πήραμε τα πρωταθλήματα. Άλλο είναι ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να προστατεύουν την ομάδα. Και την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη και φέτος. Βλέπετε και την Ομόνοια έχασε και από την ΠΑΕΕΚ σήμερα. Ξυπνήστε λίγο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαστε Ανόρθωση, θα μας δώσουν το παιχνίδι. Κάποιοι άλλοι έχουν δίψα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας