Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απογοητευμένος ο Mπεργκ-«Ψάχνουμε τρόπους να βελτιωθούμε...»

  25/10/2021 21:46
Απογοητευμένος ο Mπεργκ-«Ψάχνουμε τρόπους να βελτιωθούμε...»

Απογοητευμένος ο Mπεργκ-«Ψάχνουμε τρόπους να βελτιωθούμε...»

  25/10/2021 21:46

Απογοητευμένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, που έφερε την ήττα, έμεινε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ. 

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο Νορβηγός τεχνικός είπε ότι «δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά ούτε και η εμφάνιση. Είμαστε ένα βήμα πίσω, σε σχέση με το τι κάναμε κόντρα σε Απόλλωνα και Βασιλεία. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει ότι είναι δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή ο τεχνικός της Ομόνοιας, ανέφερε «Σίγουρα δεν μας αρέσει όμως εμείς συγκεντρωνόμαστε στο τι κάνουμε εμείς και αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλω να ψάχνουμε δικαιολογίες. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο θα έπρεπε και σίγουρα θα πρέπει να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «όπως είπα και πριν δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ψάξαμε για ευκαιρίες, δεν είχαμε την πίεση που θέλαμε και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήμασταν ένα βήμα πίσω σήμερα».

Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να αλλάξει κάτι στον σχηματισμό του είπε πως «κάναμε συχνά αλλαγές σε ότι αφορά τον σχηματισμό μας. Σήμερα το κάναμε τρεις τέσσερις φορές. Ψάχνουμε τρόπους να βελτιωθούμε και να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας