Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρωτοποριακή κίνηση του ΑΠΟΕΛ-Έκπτωση στα PCR τεστ

  27/10/2021 11:11
Η πρωτοποριακή κίνηση του ΑΠΟΕΛ-Έκπτωση στα PCR τεστ

Η πρωτοποριακή κίνηση του ΑΠΟΕΛ-Έκπτωση στα PCR τεστ

  27/10/2021 11:11

Σε μια κίνηση ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο του στα επόμενα παιχνίδια, προχώρησε ο ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Λευκωσίας, σε συνεργασία με τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους ΑΠΟΕΛίστες με διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα, να κάνουν την εξέταση PCR με 15 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ, «σε συνεργασία με τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, ανακοινώνει την προσφορά έκπτωσης 30% για τεστ PCR, σε όλους τους κατόχους διαρκείας του ΑΠΟΕΛ καθώς και σε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο αγώνα είτε για εντός είτε για εκτός έδρας αγώνα, που θα αφορά σε κερκίδα που φιλοξενεί φιλάθλους της ομάδας μας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Επιπλέον της έκπτωσης του 30%, η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε όπως προχωρήσει η ίδια, σε επιπλέον επιχορήγηση, έτσι ώστε για τους φιλάθλους μας, που θα προχωρήσουν σε εξέταση PCR, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, να ορίζεται ως τελικό αντίτιμο τα €15.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, για τη συγκεκριμένη συνεργασία».

Όπως σημειώνεται επίσης, «προσπάθεια της διοίκησης, με την τελική τιμή για PCR, στα €15 είναι να δοθεί σε όλους τους φιλάθλους μας, η δυνατότητα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους ίδιους, να έρθει και να υποστηρίξει την ομάδα μας, στην προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαστε η πρώτη ομάδα που προχωρούμε σε μια τέτοια απόφαση και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε όλους τους τομείς, για να φέρουμε στο γήπεδο, σε ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς, το ισχυρότερο όπλο του ΑΠΟΕΛ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Η προσφορά θα ισχύει με την παρουσίαση της κάρτας διαρκείας ΑΠΟΕΛ ή με την παρουσίαση του εισιτηρίου που θα αφορά σε αγώνα της ομάδας μας, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS.

– Απαραίτητη η προσκόμιση Πολιτικής Ταυτότητας

Ενημέρωση για την προσφορά στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS (Τηλ.: 77774400)».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας