Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μήνυμα στήριξης από τους οργανωμένους Ομονοιάτες-«Δημήτρη Γρηγόρη, κράτα γερά»

  27/10/2021 14:19
Μήνυμα στήριξης από τους οργανωμένους Ομονοιάτες-«Δημήτρη Γρηγόρη, κράτα γερά»

Μήνυμα στήριξης από τους οργανωμένους Ομονοιάτες-«Δημήτρη Γρηγόρη, κράτα γερά»

  27/10/2021 14:19

Τη στήριξη του προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας τους, Δημήτρη Γρηγόρη, ο οποίος τα ξημερώματα έγινε στόχος εμπρηστών εξέφρασαν τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας. 

Σε ανακοίνωση τους καταδικάζουν τη βομβιστική επίθεση κατά του Δημήτρη Γρηγόρη. «Τέτοιες επιθέσεις επιβεβαιώνουν με το χειρότερο τρόπο την κατάσταση που διέπεται το ποδόσφαιρο και ποιοι έχουν καταφέρει να εισχωρήσει σε σωματεία και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στόχος των εμπρηστών ο Δημήτρης Γρηγόρη-Ψάχνουν τα κίνητρα οι Αρχές

Ανέκαθεν ως κομμάτι του ενδοξότερου και μεγαλύτερου σωματείου στην Κύπρο πρωτοστατήσαμε από κοινού με τις Διοικήσεις μας, στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να μας σταματήσει μία βομβιστική επίθεση, απλά μας πεισμώνει να συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά κόντρα στα συμφέροντα των γνωστών-άγνωστων. Δεν πρόκειται να καλέσουμε την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αίτιους, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Ευχόμαστε να μας διαψεύσουν τα γεγονότα, αλλά έχουμε κάθε λόγο να μην εμπιστευόμαστε την πολιτεία, η οποία αρνείται να αναλάβει τις δικές της».

Στη συνέχεια προσθέτουν «Δημήτρη Γρηγόρη κράτα γερά, οι χιλιάδες των Ομονοιατών στέκονται μαζί σου. Ο δρόμος που επιλέξαμε από κούνια δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Τέτοιες δοκιμασίες μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους να προστατέψουμε το σωματείο μας και τους ανθρώπους μας».

Κλείνοντας στέλνουν το μήνυμα «προς τις «δυνάμεις του σκότους» που θεωρούν ότι σκορπούν τρομοκρατία, πως είμαστε από διαφορετικό κόσμο πλασμένοι και έτσι θα παραμείνουμε. Το 1948 όταν λάτρης της διχόνοιας και του φασισμού μας κυνηγούσανε για τα δημοκρατικά μας ιδεώδη, δε σκύψανε κεφάλι απλά υψώσαμε σημαία με 7 γράμματα ΟΜΟΝΟΙΑ. Έτσι και σήμερα, θα συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να δυναμώνουμε προς απάντηση σας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

Όμιλος Γυναικών».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας