Μετά τον Φαμπιάνο, νοκ-άουτ και ο Ουζόχο

Με δύο προβλήματα στον άσο αναμένεται να παραταχθεί η Ομόνοια, κόντρα στον Εθνικό Άχνας, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική. 

Συγκεκριμένα, εκτός θα είναι ο Φαμπιάνο, ο οποίος στον αγώνα με τη Βασιλεία, αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φράνσις Ουζόχο, αντιμετωπίζει πρόβλημα ασθένειας και έτσι η συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα στο παιχνίδι με τον Εθνικό είναι αμφίβολη.

Συνεπώς, όλα δείχνουν πως ο Κωνσταντίνου Παναγή αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ επιπλέον επιλογές είναι και οι Κάσπερ Χοράτσκα αλλά και Χαράλαμπος Κυριακίδης. 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου