ΒΙΝΤΕΟ: Πέρασε με φόρα από το Δασάκι και πήρε βαθμολογική ανάσα η Ομόνοια

Επιστροφή στις νίκες για την Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Άχνας, σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λευκωσίας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα και παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο και να πάρει το τρίποντο.

Με τη νίκη της η Ομόνοια, έφθασε τους 10 βαθμούς και ανέβηκε στην 9η θέση, ενώ κατάφερε να πάρει νίκη, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που διεξήχθη στις 17 Οκτωβρίου.

Το σκορ στην αναμέτρηση, άνοιξε ο Λοΐζου στο 43' και συγκεκριμένα, στην πρώτη ευκαιρία που βρήκε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από ωραία ενέργεια, ο Τζιωνής έδωσε στον διεθνή εξτρέμ και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 55' ο Φώτης Παπουλής διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων. Συγκεκριμένα ο Λοΐζου έδωσε την μπάλα στον Τσέποβιτς, ο οποίος γύρισε στον 35χρονο άσο, που βρέθηκε μόνο και ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μποκατίνοβ. 

Στο 85' του παιχνιδιού, ο Λέζιακς σκόραρε, από πολύ κοντινή απόσταση, αφού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο μετά από λίγα λεπτά το γκολ του Τσέχου ακυρώθηκε για οφσάιντ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Εθνικός (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοβ, Κυπριανού, Άδωνη, Περατικός, Ταράσοβς, Πηλέας (66′ Ιωάννου), Κ. Ηλία (76′ Ντόλεζαλ), Ασούμπρε, Ελουντού (46′ Κουμή), Μ. Ηλία, Τολεμές (66′ Αμντουλάγιεφ).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Παναγή, Σέχου, Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνή, Παπουλή, Τσέποβιτς.

Σκόρερ: – / Λοίζου 46′, Παπουλής 54′

Κίτρινες: Ταράσοβς, Άδωνη, Ιωάννου / Ντίσκερουντ.

Δειτε Επισης

Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη