Η παράδοση που θέλει να σπάσει η Ανόρθωση και η συνέχεια στο σερί της

Την τρίτη της διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από αυτές κόντρα σε Ομόνοια και Πάφο, ψάχνει η Ανόρθωση, η οποία κοντράρεται με τον φιλόδοξο και μαχητικό Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του παγκύπριου πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι που πριν από περίπου τρεις εβδομάδες βρέθηκαν σε πολύ κακή βαθμολογική θέση, κατάφεραν με μικρή αντεπίθεση να μπουν στην πρώτη εξάδα, ωστόσο από τη στιγμή που ο στόχος τους είναι το πρωτάθλημα θέλουν να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα για να κρατηθούν κοντά στους πρωτοπόρους.

Το εμπόδιό τους σε αυτή την αγωνιστική δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και ιδίως στην έδρα του. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα και ελπίζει ότι για πρώτη φορά μετά από διακοπή πρωταθλήματος θα δει την ομάδα του να φεύγει από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Στις προηγούμενες δύο, δέχθηκε διαδοχικές ήττες από τη Δόξα και από την ΑΕΛ.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος, γεγονός που θα δυσκολέψει την προσπάθειά της, για επίτευξη των στόχων που τέθηκαν από την αρχή της χρονιάς. 

Στα αγωνιστικά εκτός έμειναν οι Νίκα Νινούα και Αζέρ Μπουσουλάζιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού. 

Ο Κετσπάγια έχει στο μυαλό του τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλες βασικών, με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα. 

Από τη μια ο Λόρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με την Εθνική Γεωργίας, απέναντι στην Σουηδία και ήταν ο λόγος που η χώρα του πήρε τη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Από την άλλη, ο Τζουρ στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο ήταν εξαιρετικός και κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Ο πονοκέφαλος για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι ευχάριστος στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Από κει και πέρα, οι Αραγιούρι και Ρισβάνης θα παίξουν στο κέντρο άμυνας, με τους Αμπαρτζουμιάν και Κορέια να βρίσκονται στα δύο άκρα. 

Στο κέντρο θα παίξουν οι Αρτυματά, Χουσμπάουερ και Λάζαρος, με τους Ουάρντα, Καλτσά και Κατσαράβα να συμπληρώνουν την τριάδα στην επίθεση.

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»