Το κλειδί για το τρίποντο και το «ευχαριστώ» του Μπεργκ στους Ομονοιάτες

Για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο ΓΣΠ, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον κόσμο της Ομόνοιας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο OFC TV, σε σχέση με τον αγώνα, «περιμένω ένα καλό και σκληρό παιχνίδι. Είχαν καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Ανέβηκαν κατηγορία αλλά πήραν πολλούς νέους παίκτες. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς βελτιωνόμαστε τώρα και θέλουμε να χτίσουμε στα πρόσφατα αποτελέσματα».

Όσον αφορά ποια είναι τα κλειδιά για να πάρουν οι πράσινοι τους τρεις βαθμούς, σημείωσε πως, «θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να έχουμε καλό τέμπο, συνεργασίες και ρυθμό στο επιθετικό μας παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ένα καλό, ομαδικό παιχνίδι με τη μπάλα και χωρίς αυτή».

Κληθείς να σχολιάσει την καλή εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης και κατά πόσον η τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται θα παίξει ρόλο, ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε ότι, «δεν παίζει ρόλο. Θεωρώ είναι καλή ομάδα, όμως είμαστε επίσης μια καλή ομάδα που συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη. Είχαν καλή αρχή στη σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Έχουν αυτοπεποίθηση, αλλά την ίδια στιγμή ανυπομονούμε για το παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Σε σχέση με τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν ήταν ευεργετική για την ομάδα, τόνισε ότι. «πήγε καλά. Μπορέσαμε να προπονηθούμε και να εξασκηθούμε σε τομείς του παιχνιδιού μας. Γι’ αυτούς που ήταν στις Εθνικές, πήραν επίσης κάποια αγωνιστικά λεπτά».

Τέλος, αναφερόμενος στους οπαδούς και στην παρουσία τους στο Δασάκι την προηγούμενη αγωνιστική, υπέδειξε, «να τους ευχαριστήσω ξανά για τη στήριξή τους. Υπήρχε καλή ατμόσφαιρα ξανά όταν παίξαμε απέναντι στον Εθνικό. Επίσης όταν παίξαμε στην έδρα μας με τη Βασιλεία η ατμόσφαιρα ήταν κορυφαία. Η στήριξή τους πραγματικά επιδρά θετικά και βοηθά την ομάδα να κάνει καλή εμφάνιση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά η εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στη Βασιλεία ήταν καλά, η εμφάνιση και το αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό ήταν καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ
Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας